DİLEDİĞİNİZ İSME PAYPAL AÇILIR

DİLEDİĞİNİZ İSME PAYPAL AÇILIR ONAYLAR YAPILIR DÜNYANIN HER YERİNDEN ANINDA ÖDEME ALIP KRİPTO İLE ÇEKİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ

İLETİŞİM TG @KARGAMEDİA

DİLEDİĞİNİZ İSME PAYPAL AÇILIR ONAYLAR YAPILIR DÜNYANIN HER YERİNDEN ANINDA ÖDEME ALIP KRİPTO İLE ÇEKİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ

İLETİŞİM TG @KARGAMEDİA
Bildiğim kadarıyla Turkiyede PayPal yasak nasıl açıyorsunuz hesap hemde istediğimiz isme, kardeşim Amerikada ki bir firmanın İngilizce çevilerını yapıyor firma ödemeyi sadece paypala yapıyor yurt dışında ikametgahın olmadan başkasının adresini dahi gösterip hesap açamıyorsun

Başka birisi sizin yazdığınızı yazsaydı satış engellemeye girerdi fakat durumlara vakıf olmadığınız için açıklayayım.

Üyemiz satış konusu açmış nasıl neden açıklamak zorunda değildir
Bir çok üyemiz değişik methodlar vasıtası ile bir çok özel hizmet vermektedir.

Örnek bu arkadaşımız paypal açtığını iddia ediyor buraya para alıp kripto ile de çekim yapılabilir bu da çok büyük kolaylık oluşturur diğer üyemiz istenilen isme iban açtığını iddia ediyor diğeri uçak bileti kesiyor örnekler çoğaltılabilir normalde yasal değil bu alıcı ile satıcı arasındaki kabuldür method bulup bu vasıta ile işlemler yapılır
Sözün sonu
Hizmeti satın almak isteyen escrow yani güvenli aracı hizmeti kullanarak satın alabilir.

Kimse hizmet verirken neyi neden nasıl yaptığını açıklamak zorunda değildir veya bu satış hizmetleri yasal zeminde normal işleyişe uymak zorunda değildir.

İyi forumlar
Kusura bakmayın ama bende burada kriptoyla alakalı tecrubelerımi paylaşıyorum ve paylaşırken de çok dikkat etmeye çalışıyorum kimseyi yanıltmamak adına kurduğum cumlelerıme bile özen gösteriyorum hal böyleyken Yorum yaptığım konuda yoruma açık olduğu için bu konuda yaşadıklarımızı paylaştım

Kaldıki bu konu ciddi bir konu bana göre tabi, çünkü biz şuan bile yurt dışında yaşayan arkadaşların PayPal hesabını kullanıyoruz sonuç itibariyle her ay oraya hesaba para yatırıyor şirket yaptığı işin karşılığı olarak

Kimseyi burada yermiyorum yaşadıklarımı yazdım bundada bir sakınca görmüyorum
Açıklama içinde teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama bende burada kriptoyla alakalı tecrubelerımi paylaşıyorum ve paylaşırken de çok dikkat etmeye çalışıyorum kimseyi yanıltmamak adına kurduğum cumlelerıme bile özen gösteriyorum hal böyleyken Yorum yaptığım konuda yoruma açık olduğu için bu konuda yaşadıklarımızı paylaştım

Kaldıki bu konu ciddi bir konu bana göre tabi, çünkü biz şuan bile yurt dışında yaşayan arkadaşların PayPal hesabını kullanıyoruz sonuç itibariyle her ay oraya hesaba para yatırıyor şirket yaptığı işin olarak

Kimseyi burada yemiyorum yaşadıklarımı yazdım bundada bir sakınca görmüyorum
bilmeni isterim ki her zaman escrow kabul ediyorum

Kusura bakılacak bir durum yok sizi nezaket ile bilgilendirdim ve bu mesajdan sonra konunun uzamasını istemiyorum

sizin yarı legal bir işlem ile arkadaşlarlarınızın üzerinden hallettiğiniz paypal deneyiminiz başka bir durum verilen açık hizmet başka bir durum

bakın açıkça örnekler ile size yukarıda yazdım
“Sadece paypal değil bir çok legal olmayan hizmet sunan arkadaş var”

Üyemiz method bulmuş hizmeti satıyor
Escrow yani aracı da kabul ederim diyor bizim için bitmiştir.

Size ne bizi yiyorsunuz diyen oldu ne deneyimlerinize laf eden alıngan olmayın konuyu şahsileştirmeyin sizinle bu konunun uzak yakın alakası yok zaten satın almayı da düşünmüyorsunuz
ben nezaket ile size belirttim ama başkası satışını etkilerseniz kötü bozar ya da rapor eder

Sözün sonu almak isterseniz alın almıyorsanız satış etkileyecek cümleler kurmayın .

Resmen sizin sayenizde üye arkadaşın satışını destekler gibi gözüktüm ama üyeyi de tanımam dikkat ettiğimiz tek şey hizmeti satarken escrow kullanması zaten yapamıyorsa alan kişinin parası iade edilir

İyi forumlar
Bu yazdıklarınıza karşılık bana söz hakkı doğdunu düşünüyorum.
Amacım konuyu uzatmak degil elbette birinci sı yermek dedim yemek denedım aralarında çok fark var
İkincisi ne yarım ne tam illegal yaptığımız birşey yok ödeme PayPal hesabı olan arkadaşın hesabına geliyor o da bıze gönderiyor.
Ve keşke açıklamayı sızdeğilde konuyu açan üye yapsaydı
Vesselam

131,516Konular
3,268,928Mesajlar
315,328Kullanıcılar
jokerbotnetSon Üye
Üst Alt