BakmMethod denendi Ve Onaylandı
-=Stripped Content=-
BakmMethod denendi Ve Onaylandı
-=Stripped Content=-
looksMethod denendi Ve Onaylandı
-=Stripped Content=-*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Seni tanımıyorum bile qqknk merakımdan alıyorum benim method mu diye
Seni tanımadığımı belirttim kanıtıda gayet güzel bir şekilde attım videonu ilerleterek izledim keşke düzgün anlataymışsın xd
Dün ilkez ben paylaştım methodu kendim farkedip bari via verseydin
AloneAngel.., Discord Nitro Method Yeni konusunda yer alan mesajınızaSeni tanımadığımı belirttim kanıtıda gayet güzel bir şekilde attım videonu ilerleterek izledim keşke düzgün anlataymışsın xd
Yukarıda ne dedim iyi oku. şakamatikAloneAngel.., Discord Nitro Method Yeni konusunda yer alan mesajınıza Ekli dosyayı görüntüle 18568 Like ile tepki gösterdi.
bakayımMethod denendi Ve Onaylandı
Bir daha da boş yapmazsan sevinirim.ayrıca yeni bir üyesin 3-5 konun bala tuttu diye hemen şımarmanın bir manası yokAloneAngel.., Discord Nitro Method Yeni konusunda yer alan mesajınıza Ekli dosyayı görüntüle 18568 Like ile tepki gösterdi.
aynısı bin kere paylaşıldı ayrıca kategori yanlışMethod denendi Ve Onaylandı
Hiç rastlamadımaynısı bin kere paylaşıldı ayrıca kategori yanlış
bakmamışsın da ondan ben forumda aktifim aynı şeyleri pek çok kez görüyorumHiç rastlamadım
Anladım özür dilerim konuyu kapatır mısın yetkin var isebakmamışsın da ondan ben forumda aktifim aynı şeyleri pek çok kez görüyorum
özür dilenecek bir şey yok yetkililer kapatır zaten rapor yolladım uyarı falan almazsın korkmaAnladım özür dilerim konuyu kapatır mısın yetkin var ise
Teşekkürlerözür dilenecek bir şey yok yetkililer kapatır zaten rapor yolladım uyarı falan almazsın korkma
Method denendi Ve Onaylandı
Method denendi Ve Onaylandı