Dolandırıldım Lütfen Bakın

Merhaba yakın bi tanıdığım dolandırıldı 450 tl gitti ve instagram hesabı çalındı şu anda hesabı çalan dolandırıcı bütün akrabalara mesaj atıp onları da dolandırmaya çalışıyor...

Merhaba yakın bi tanıdığım dolandırıldı 450 tl gitti ve instagram hesabı çalındı şu anda hesabı çalan dolandırıcı bütün akrabalara mesaj atıp onları da dolandırmaya çalışıyor lütfen yardım edin hesabın sadece kullanıcı adını biliyoruz eposta ve şifreyi unuttuk. Bu hesabı nasıl çalabilirim veya nasıl kapatabilirm lütfen yardımcı olun.

dostum kurucu mailini vermediysen geri çekebilirsin,eğer diyorsan kapattırayım kullanıcı adını buraya atarsın form gönderebilirim

Ahh Ahh. Akrabalarına Söyle O Zaman Git Yanlarına Onların Telefondan SS Al İnstagramdan Santaj Formu Yolla Para Talebi Diye Bir Seçenek Var Zaten Orada

Şimdi taklit atacaktım biri 78k taklit atmis bana gerek kalmadı sıkıntı olursa yazarsin kardeşim (SPY AİLESİ)

Merhaba yakın bi tanıdığım dolandırıldı 450 tl gitti ve instagram hesabı çalındı şu anda hesabı çalan dolandırıcı bütün akrabalara mesaj atıp onları da dolandırmaya çalışıyor lütfen yardım edin hesabın sadece kullanıcı adını biliyoruz eposta ve şifreyi unuttuk. Bu hesabı nasıl çalabilirim veya nasıl kapatabilirm lütfen yardımcı olun.
78kdan girdim de yanıt gelmediği için uğraşamam geri çektim vuran vursun

131,855Konular
3,272,037Mesajlar
316,394Kullanıcılar
bopxSon Üye
Üst Alt