Dolandırıldım

Adminler umarım görür 3 4 gün önce comlu site aldım 400 coin karşılığın da ama site kapandı 2 3 kere sonra bu sefer temeli kapandı adama ulaşamıyorum @kadoisback2 bu hesaptı...

Adminler umarım görür 3 4 gün önce comlu site aldım 400 coin karşılığın da ama site kapandı 2 3 kere sonra bu sefer temeli kapandı adama ulaşamıyorum
@kadoisback2 bu hesaptı heralde ss var ve ya gönderimlerime bakabilirsiniz 400 coinimin iade olmasını istiyorum dolandıran kişi'ye de gerekli işlemin yapılmasını çok isterim iyi günler Spy Ekibi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Adminler umarım görür 3 4 gün önce comlu site aldım 400 coin karşılığın da ama site kapandı 2 3 kere sonra bu sefer temeli kapandı adama ulaşamıyorum
@kadoisback2 bu hesaptı heralde ss var ve ya gönderimlerime bakabilirsiniz 400 coinimin iade olmasını istiyorum dolandıran kişi'ye de gerekli işlemin yapılmasını çok isterim iyi günler Spy Ekibi -=Stripped Content=-
TÜM YETKİLİLER 50 DEFA DİYOR Gezgin/Level 2 / Üst Tabaka ALIM YAPMAYIN DİYE UYARILIYOR AKILLANMIYORSUNUZ HALEN

400 coine com site bulmuşsun almışsın ağlıyorsun 400 coin 5 tl yapmıyor 50₺den baslar minumum site fiyatları ve garantisini veren sayılı insan olur böyle şeylere garanti verilmez.

133,384Konular
3,281,934Mesajlar
318,965Kullanıcılar
alex1350Son Üye
Üst Alt