Dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chef

DOLANDIRICI
Rating - 0%
Arkadaşlar öncelikle sa. Buğün @Schweller arkadaşa +1 Numara satım para ile
Bana şunları dedi önce numarayı ver 100 wp mesajı atıcam numara kapanmazsa. Paramı atıcağını söyledi.
Bende güvenip numarayı attım. Wp Girdi ama Whatsapp tarafın'dan ip ban yemiş heralde. Çünkü daha Dm atmadan Hesap ban yedi
Ve daha önce hiç satış yaptığım biri ban yememişti. Sonra bana kendisinde birşey olduğunu söyledi heralde ip ban attılar.
Kendi buğün 15 tane numara falan denediğini söyledi hepsi ban yemiş bana söyleseydi satış yapmazdım çünkü hangi numarayı girerse girsin her türlü o numara
banlanacaktı kendi de 15 tane banlandığını söyledi daha önce böyle bir. Şey yaşamadı müşterilerim benim param boşa gitti ve paramı atmadı
Banlanmasını istiyorum. Kendi inkar etmez inşallah. İYİ FORUMLAR SPY EKİBİ

Chef

DOLANDIRICI
Rating - 0%
hem zamanım gitti hem param gitti parasında değişim ama bukadar nakör olunmaz ya

Rating - 50%
Hocam benden ne açıklaması bekliyorsun farkındaysan ben ona şartımı belirtmişim 100 tane no basarım eğer ban yemezse paranı atarım diye profil fotoğrafını ayarladım ve isimi ayarlarım anında ban yedi

Mr. Wick

M͋͊͠e̾̈́̕nẗ́͌̐à̀l͐́̕ Ç͒̓ö̀̾̚k͑͒̕ü̚̕n̒̈́̔t͊̽͝ü̐
Rating - 0%
kanıtlarda schweller ban yerse almıyacağını belirtmişse seninde kabul ettiğini. birşey yapılamaz çünkü adam ortaya şartını koymuş sende kabul etmişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,881Mesajlar
315,319Kullanıcılar
binoSon Üye
Üst Alt