Yeni Dominosdan Bedavaya Pizza alma (2 Viewers)

#HeraklesEagle

Web Security Master
Joined
Jul 1, 2018
Credits
2
Rating - 0%
View hidden content is available for registered users!

Pizza
Dominos ücretsiz pizza

Bu yöntem, Pizza Hut, domino, papa johns, vb. Gibi herhangi bir zincir pizza restoranı için çalışır.

Pizza yerini telefonla arayınız, bir yönetici isteyiniz ve aşağıdakileri söyleyiniz.

"Merhaba, daha önce geldim ve bir pizzayla bir yürüyüşe çıktım. Ben ve oğlum eve gittiğinde ve pizza yemeye gittiğinde çok yanmış ve yemek yemek için zorlandık ve onu attık. kurumsal yöneticiyi bana verebilsin diye arayabilir ve şikayet edebilirim diyebilirsiniz bir müdür istiyorum? "

Ve bu kadar!!!! Yönetici, şirketi aramaktan ve şikayetten ziyade pizzayı değiştirmesini isteyecektir. Yöneticiler, şirketlerinin mağazalarıyla ilgili şikayet almasını istemiyor. Bu, müdürü sizden birini istemekten ziyade bir değiştirme teklifinde bulunur. Unutmayın, SEing, hedefin yerine teklif vermeyi teklif etmesini sağlayarak çok daha kolay. Değiştirme talebinde bulunmak, bedava bok almaya çalışmak gibi görünüyor.

Ayrıca, yürüdüğünüzü ve pizza sipariş ettiğinizi de söyleyin. Önceden aramadınız ve teslimat yapılmadı, bu yüzden adınız / e-posta adresiniz sistemde olmayacak ve siparişinizi göremiyorlar. Değişimi almak için geldiğinizde makbuz isterlerse, "sorun benim pizzayı almak için oğlumu gönderiyorum ve onunla makbuzu göndereceğim" deyin. Pizza almak için oraya gittiğinde evet dedim ki babam aradı ve beni buraya gönderdi. Bu iki nedenden dolayı iyidir. 1, dilsiz oynayabilirsiniz çünkü eğer herhangi bir soru soruyorlarsa, baban seni yolladı.
2, eğer makbuz için gerçekten soruyorlarsa, babanızın size bir tane vereceğini söyleyin, onlar yine de yerini alacaklardır.
 

Users who are viewing this thread

Top