Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
https://spyhackerz.org/forum/threads/doping-haf%C4%B1za-ar%C5%9Fivi-2021.86436/
Kanka yeni diyon daha sen forumda değilken bu doping arşivi vardı?*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bana göre yeni olmuş oluyor o zamanKanka yeni diyon daha sen forumda değilken bu doping arşivi vardı?
Sana göre yeni kendin kullanırsın foruma paylaşıyorsun ayrıca dün aynı arşiv yine paylaşıldı yani foruma bile yeni olmuyorbana göre yeni olmuş oluyor o zaman
tamam da hikayede bunun seni ilgilendiren kısmı neresi onu anlayamadım adminler kontrol etmiyormu içerikleri siler zaten konuyu yakın zamandaSana göre yeni kendin kullanırsın foruma paylaşıyorsun ayrıca dün aynı arşiv yine paylaşıldı yani foruma bile yeni olmuyor
Belirtmek istedim zaten aynı konu diye raportladım merak etme adminler gerekeni yapartamam da hikayede bunun seni ilgilendiren kısmı neresi onu anlayamadım adminler kontrol etmiyormu içerikleri siler zaten konuyu yakın zamanda
sen raportladıysan sıkıntı yok gelecek sefer report* atmayı dene ama 😃Belirtmek istedim zaten aynı konu diye raportladım merak etme adminler gerekeni yapar
👏sen raportladıysan sıkıntı yok gelecek sefer report* atmayı dene ama 😃
Bakalım*** Hidden text: cannot be quoted. ***