Şimdi reisler bi abaza buldum bende papara var ama adama para artırmam lazım ona sadece hesap numarası versem bana para yollar mı birde her bankadan gönderebilir mı????
Paparaya hangi bankadan atılır reis sadee hesap no ileher bankadan görmesi için iban atman gerek diye biliyorum, bir de erkek ismi görürse vazgeçiyorlar dayılara bile güncelleme gelmiş amk
Hiçbir fikrim yok dostumPaparaya hangi bankadan atılır reis sadee hesap no ile
Dostum mesele şu ben adama papara hesap no versem hangi bankadan bana para atabilir ?Kendi IBANımı vereyim sonra paradan ssna atayım kabul edersen ve hakkımı verirsen tamamdır? İletişim : Instagram yakupisback
Bankadan atamaz kanka papara sonuçta 😄 herhangi bir bankadan banka hesabına atar ama paparaya atamaz bende diyorum ki benim hesaba atsın bende senin paparaya atayımDostum mesele şu ben adama papara hesap no versem hangi bankadan bana para atabilir ?
Kendi hesabımdan paparaya aktarıcam sana atıcam.Dostum mesele şu ben adama papara hesap no versem hangi bankadan bana para atabilir ?
Bende enpara varda karşı taraf kartın bilgilerini görmemesini istiorum enpara sıkıntı yaratır mıBankadan atamaz kanka papara sonuçta 😄 herhangi bir bankadan banka hesabına atar ama paparaya atamaz bende diyorum ki benim hesaba atsın bende senin paparaya atayım
Kanka kardeşimin dersin atmazsada trip atarsın bence bakmaz ama enparanın IBANını at ona göndersin IBAN varsa olur dostum önemli değil hangi banka olduğuBende enpara varda karşı taraf kartın bilgilerini görmemesini istiorum enpara sıkıntı yaratır mı
Evet IBAN yeterlidirEnparaya para yollamasını için sadece iban yeterli olur mu?
Peki para yüklettikten sonra karta dair bilgileri falan görür mü?Evet IBAN yeterlidir
Görsün görmesin yükleigi anda engelle yol verPeki para yüklettikten sonra karta dair bilgileri falan görür mü?
Hiçbir şey olmaz kanka zorla attırmıyorsuniyide adam bilgilerden yola çıkarak sıkıntı falan çıkarır gibi
İnstadan yaz bana Yakupisback uyumam lazım sonra konuşuruziyide adam bilgilerden yola çıkarak sıkıntı falan çıkarır gibi
paparayla falan para alma şikayet yerse tc ne kadar herşeyin gözüküyor. Migros dan ininal barkoduna attırabilirsin.Şimdi reisler bi abaza buldum bende papara var ama adama para artırmam lazım ona sadece hesap numarası versem bana para yollar mı birde her bankadan gönderebilir mı????
görsün görmesin diye birşey yok kardeş başı belaya girer kimin ne yapabileceğini bilemezsinGörsün görmesin yükleigi anda engelle yol ver
nilmemŞimdi reisler bi abaza buldum bende papara var ama adama para artırmam lazım ona sadece hesap numarası versem bana para yollar mı birde her bankadan gönderebilir mı????
Hicbirşey olmazgörsün görmesin diye birşey yok kardeş başı belaya girer kimin ne yapabileceğini bilemezsin
Paparaya Para Atamaz Baska Bankadan Ona Anca Kendi Kartından Atabilirsin İninal İBAN AtPaparaya hangi bankadan atılır reis sadee hesap no ile
Bende enpara var ama olmaz mıPaparaya Para Atamaz Baska Bankadan Ona Anca Kendi Kartından Atabilirsin İninal İBAN At
Sanmıyorum Kankam Adın GözükürBende enpara var ama olmaz mı
Ininal illaki çarşıdan mı almak gerek, internetten sipariş veremiyorum muSanmıyorum Kankam Adın Gözükür
git soka veya migrosa 5 tl laIninal illaki çarşıdan mı almak gerek, internetten sipariş veremiyorum mu
içine hesap yükletmek zorunlu mu alırken, banka veya internet şifresi nasil belirleniyor?git soka veya migrosa 5 tl la
ininal hesabına tanımlıyosun sifresi son 4 hanesi oluyor uygulamadan degisebiliyosuniçine hesap yükletmek zorunlu mu alırken, banka veya internet şifresi nasil belirleniyor?
Yani şimdi ben ininal aldım diyelim 5 liraya içine bakiye yükleterek almak şart mı? Birde kimlik falan veriyor muyuz sözleşme vs imzalıyor muyuz?ininal hesabına tanımlıyosun sifresi son 4 hanesi oluyor uygulamadan degisebiliyosun