DuckDns Ngrok Bağlama *BOMBA KONU*

Birçok kişi port yönlendirmede sıkıntı yaşıyor ve ngrok kullanıyor (eskiden ben de bu sorunu yaşıyordum) Son günlerde aklıma bir yöntem geldi, bu yöntemi sizlerle de paylaşmak...

Birçok kişi port yönlendirmede sıkıntı yaşıyor ve ngrok kullanıyor (eskiden ben de bu sorunu yaşıyordum)
Son günlerde aklıma bir yöntem geldi, bu yöntemi sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Ek olarak bu yöntemi internette biraz araştırdım fakat hiçbir sonuca ulaşamadım.

Şimdi işlemlerimize başlayalım :
İlk olarak bir DuckDns hesabı açıyoruz (sizde varsa oturum açın)

Yukarıda da görüldüğü üzere oturum açtık şimdi herhangi bir subdomain oluşturuyoruz
Bu resim yeniden boyutlandırıldı, tam halini görmek için tıklayınız.

Subdomainimizi de oluşturduk şimdi ngroku açıyoruz.
Ngrok hesabınızla oturum açın dememe gerek yoktur heralde.
Açılan pencereye görüldüğü gibi ngrok tcp 1604 yazıyoruz

Şimdi önünüze böyle bir pencere açılacaktır

Yapmamız gereken şey buradaki siteye gidip aşağıda gördüğünüz şekilde sitedeki textboxa sizdekisayı.tcp.ngrok.io şeklinde yazın bendeki sayı 0 olduğu için 0 yazıyorum bu sizde 1 veya 2 de olabilir

Görüldüğü gibi 0.tcp.ngrok.io dnsinin ip adresi 3.13.191.225 miş bunu not alıyoruz
DuckDns 'in sitesinden oluşturduğumuz dns'in yanında update ip düğmesi var onun hemen solundaki kutucuğa not aldığımız ip adresini giriyoruz ve update ip düğmesine basıyoruz.
Şimdi RAT yazılımımızdan Server Oluşturma bölümüne gidiyoruz ve ip kısmına subdomainiz.duckdns.org şeklinde giriyoruz ve serveri oluşturup kurbana yediriyoruz.
Port dinlemeyi unutmayın yoksa kurbanları göremezsiniz https://www.turkhackteam.org/images/smilies/smiles2018/50.png dinleyeceğimiz port her ngroku açtığımızda değişecektir bende 17602 şeklinde ama bir sonraki açtığımda 12345 te olabilir buna dikkat edin!
Ayrıca kurbanlarınız gelmiyorsa (daha önceden geldiyse ama gelmiyorsa) duckdns in sitesine gidin az önce verdiğim şekilde sayı.tcp.ngrok.io yu verdiğim siteye gene girin çıkan ipyide duckdns'in sitesindeki current ip bölümüne girip update ip ye basın

Biraz karmaşık gibi duruyor fakat ilk yapılan işlemleri yaptıktan sonra gerisi çok kolay!

ALINTIDIR.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Birçok kişi port yönlendirmede sıkıntı yaşıyor ve ngrok kullanıyor (eskiden ben de bu sorunu yaşıyordum)
Son günlerde aklıma bir yöntem geldi, bu yöntemi sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Ek olarak bu yöntemi internette biraz araştırdım fakat hiçbir sonuca ulaşamadım.

Şimdi işlemlerimize başlayalım :
İlk olarak bir DuckDns hesabı açıyoruz (sizde varsa oturum açın)

Yukarıda da görüldüğü üzere oturum açtık şimdi herhangi bir subdomain oluşturuyoruz
https://www.*********.org/images/statusicon/wol_error.gifBu resim yeniden boyutlandırıldı, tam halini görmek için tıklayınız.

Subdomainimizi de oluşturduk şimdi ngroku açıyoruz.
Ngrok hesabınızla oturum açın dememe gerek yoktur heralde.
Açılan pencereye görüldüğü gibi ngrok tcp 1604 yazıyoruz

Şimdi önünüze böyle bir pencere açılacaktır

Yapmamız gereken şey buradaki siteye gidip aşağıda gördüğünüz şekilde sitedeki textboxa sizdekisayı.tcp.ngrok.io şeklinde yazın bendeki sayı 0 olduğu için 0 yazıyorum bu sizde 1 veya 2 de olabilir

Görüldüğü gibi 0.tcp.ngrok.io dnsinin ip adresi 3.13.191.225 miş bunu not alıyoruz
DuckDns 'in sitesinden oluşturduğumuz dns'in yanında update ip düğmesi var onun hemen solundaki kutucuğa not aldığımız ip adresini giriyoruz ve update ip düğmesine basıyoruz.
Şimdi RAT yazılımımızdan Server Oluşturma bölümüne gidiyoruz ve ip kısmına subdomainiz.duckdns.org şeklinde giriyoruz ve serveri oluşturup kurbana yediriyoruz.
Port dinlemeyi unutmayın yoksa kurbanları göremezsiniz https://www.*********.org/images/smilies/smiles2018/50.png dinleyeceğimiz port her ngroku açtığımızda değişecektir bende 17602 şeklinde ama bir sonraki açtığımda 12345 te olabilir buna dikkat edin!
Ayrıca kurbanlarınız gelmiyorsa (daha önceden geldiyse ama gelmiyorsa) duckdns in sitesine gidin az önce verdiğim şekilde sayı.tcp.ngrok.io yu verdiğim siteye gene girin çıkan ipyide duckdns'in sitesindeki current ip bölümüne girip update ip ye basın

Biraz karmaşık gibi duruyor fakat ilk yapılan işlemleri yaptıktan sonra gerisi çok kolay!

Hocam lütfen konuları çalmayın emeğimize yazık değil mi?O kadar uğraştım dün gece uyumak varken bunu yazdım sen gidip CTRL+C CTRL+V yapmışsın ayıp oluyor ama :(

Hocam lütfen konuları çalmayın emeğimize yazık değil mi?O kadar uğraştım dün gece uyumak varken bunu yazdım sen gidip CTRL+C CTRL+V yapmışsın ayıp oluyor ama :(
hocam İmzama Bakarsanız
BİLGİNİN NE OLDUĞU DEĞİL NE İŞE YARADIĞI ÖNEMLİDİR

Paylaştınız Forum sitesinde Olmayan Kullanıcılar burada Olabilirler . Kopyala yapıştır yaparak Çalma Değil Dağıtma Eyleminde bulundum . bu Arada Emeğine sağlık Konu seninse . ve bu konu Dahiline Bilgi Sahibi Olan Dostlarımız , Sana Minnettar . Tebrik eder başarılarının Devamını Dilerim ..... B4T1Y4R

131,673Konular
3,270,248Mesajlar
315,731Kullanıcılar
Roser4243Son Üye
Üst Alt