Duolingo'da hızlı büyümek (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 15, 2020
Credits
183
Rating - 0%
Merhaba dostlar bugün sizlere yabancı dil öğrenme platformu olan duolingo'da nasıl daha hızlı daha hızlı büyünülür onu anlatacağım.

Şimdi anlattığım olayı daha iyi anlayabilmeniz için sistemi kısaca özet geçeceğim sonra taktiklere geleceğiz.

Duolingoda lig sistemi var, bu sistemde herhangi bir dersi tamamladığınızda lig server'larından birine yönlendirilirsiniz.

Server'lar dolduklarında yenileri açılır ve 7-8 gün içinde server'lar eş zamanlı olarak kapatılırlar (7. günde açılanlar da dahil).

Biz de bu zaaftan yararlanacağız, zira hiç umursamayan kullanıcılar genelde sonradan sonradan giriyorlar ve geçilmeleri kolay oluyor. Bu ana teknik size ligleri 1. olarak bitittirebilir ve altın sandıkları neredeyse her zaman size kazandırabilir.

Kendim kullandığım özgün ve gayet işlevli olan bu teknik şudur; bir kez rastgele bir zamanda lige girin, hangi gün başladığınızı not edin.
Seri yapmayın, çünkü her gün girmeyeceksiniz o süreç içerisinde. Son günlerde katılın.

Liglerin sonuna geldiğiniz zamanda ya da bu kadar yeter dediğinizde seri yapmaya başlayabilirsiniz. Birinci teknik en son denediğimde çalışıyordu, güncellendiyse falan bilemiyorum ama değişeceğini de pek sanmıyorum. Öyle bir durum olursa belirtmeyi unutmayın :) Yararı dokunur diye umuyorum, kolay gelsin :D
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top