Blind bey yaptı sıkıntı olmadı Demekki sıkıntı sende telefon donmasa ss Leri erken atarım bekle birazBeyler bu gezginlerle iş yapmayın sonunuz boyle olur.
seni sikicek olsam ztn engeli cakmistim suan hayla kirpamadi ss leri birde uygulamadan atcam diyo yalanci yaaa
eve geceyim aciklama yapcam şu an zor imkanlar altında yazıyorum (yalan yok bu arada dediklerine pisman olcaksınAmk nasil yalancilar yaaa blinde lefxt den yaziyo satigim adma tg si wqpoz
Abi kendisi bana ilk dediki domaini ben secem dedi gecende birine aldirtim kotuydu begrnmedim dedi bende tm drdim sec dedim copyrigtli bisey secti red yer dedim terksr oyle secti buda red yer dedim patlar diye uyardimŞuan iki seçenek var;
1 - İade
2 - Konu Yönetim inceleyecek bir karar vereceğiz.
Dikkatimi çeken kısım 1 ay garanti diyorsun 1 günde patlıyor. @DWD
ortağı olabilir yada 2 farkli telegram kullanıyor olabilir.Bilinde yazdigi lextf
Benim 2 tane hesabım var lefxt biri de wqpoz instagram da da aynı lefxtx var bide wqpoz hepsi benim hesabım bakabilirsinAmk nasil yalancilar yaaa blinde lefxt den yaziyo satigim adma tg si wqpoz
Benimi tehtit ediyoneve geceyim aciklama yapcam şu an zor imkanlar altında yazıyorum (yalan yok bu arada dediklerine pisman olcaksın)
Sen kes amk maydanozmusun sanami sordukortağı olabilir yada 2 farkli telegram kullanıyor olabilir.
Tehtit değil dışardayım o yüzdenBenimi tehtit ediyon
Pisman olcan ?dısardayım su anda al kanıt .dd
Tehtit değil dışardayım o yüzden
krdsm pisman olmaktan kastım iftira attığına pişman olcan bekle eve az kaldı açıklama yapcm birzdnPisman olcan ?
Sal hadi salkrdsm pisman olmaktan kastım iftira attığına pişman olcan bekle eve az kaldı açıklama yapcm birzdn
bilader ne bu küfürler ismimi geciriyorsun sonrada maydonuz musun diyorsun amkSen kes amk maydanozmusun sanami sorduk