@DWD Logcu Veled Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Elesyaya gostermek icin login php girdim sonra attim dc txt apisini sonra kayt edip deneme attim sonra elesyaya ss leri attim dc txt yi sonra pharaya da ayni ssleri attim ollayi mixun userlerine benim girip log arigimi sniyor ki tek log cikan musteri99

Rating - 0%
Elesyaya gostermek icin login php girdim sonra attim dc txt apisini sonra kayt edip deneme attim sonra elesyaya ss leri attim dc txt yi sonra pharaya da ayni ssleri attim ollayi mixun userlerine benim girip log arigimi sniyor ki tek log cikan musteri99
lan bana mesajta 20 tane pleske log koydum yazmışsın neyini inkar ediyorsun yazan sen değilmisin bunu

Rating - 100%
abi olay şimdi elesya ile bi gun sc kodluyoduk log sistemi ise eski txt sistemiydi bende dedim dc txt si var dedim plesk sal gostertuyim dedim oda bana musteri99 u verdi aslinda 99 c4unmuş bende elesyanin diye domainin birine girdim deneme ss ini atmak icin elesyaya deneme attim sc ye tg de ekli oldugu icin hem c4e gitmiş hem dc ye gelmis benim

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
abi olay şimdi elesya ile bi gun sc kodluyoduk log sistemi ise eski txt sistemiydi bende dedim dc txt si var dedim plesk sal gostertuyim dedim oda bana musteri99 u verdi aslinda 99 c4unmuş bende elesyanin diye domainin birine girdim deneme ss ini atmak icin elesyaya deneme attim sc ye tg de ekli oldugu icin hem c4e gitmiş hem dc ye gelmis benim
Kıvırtma Aslanım Kıvırtma Battıkça Batıyorsun Bari Sus Da Daha Fazla Batma

Rating - 100%
Yada milletin log yemesi hosuma gitseydi burdaki logculari repoertlamazdum tum logculari ben temixledim burda gelmis logdan bagsediyon

Rating - 100%
elesya girmiş amk milletin pleskine cocugun kotu niyeti yok ama sadece domain bagluyo satis yapiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,925Mesajlar
315,327Kullanıcılar
sdking06Son Üye
Üst Alt