E-mail nasıl bulunur ?

Öncelikle Selamın aleyküm tüm spyhackerz üyeleri özür dileyerek bu konuyu açmış bulunuyorum raidcall adlı programda bilenler için söylüyorum kullanıcıların hesapları çalınıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Selamın aleyküm tüm spyhackerz üyeleri özür dileyerek bu konuyu açmış bulunuyorum raidcall adlı programda bilenler için söylüyorum kullanıcıların hesapları çalınıyor çoğunlukla rus olanların hesapları çalınıyor bende bu işe merak saldım hesapların kullanıcı adı ve şifrelerini bir şekilde buluyorum yalnız hesapları kendi üzerime alabilmem için hesabın üzerine olan epostasını bilmem gerekiyor e posta örneğin x******[email protected] olarak geliyor bu şekilde olan epostaları nasıl çözebilir veya bulabilirim ?

Eğer bunu kimin yaptığını bilmiyorsan işin zor. Onu bulmalısın. Ayrıca eğer kendi hesabın çalındı ise, bunu telefon numarası gibi doğrulama yöntemleri ile halledebilirsin fakat kimin yaptığını bilmiyor isen adamı biraz tanıman gerekebilir. Sosyal Medya olsaydı her şekilde yardımcı olurdum fakat raidcall'dan pek anlamam.

Eğer bunu kimin yaptığını bilmiyorsan işin zor. Onu bulmalısın. Ayrıca eğer kendi hesabın çalındı ise, bunu telefon numarası gibi doğrulama yöntemleri ile halledebilirsin fakat kimin yaptığını bilmiyor isen adamı biraz tanıman gerekebilir. Sosyal Medya olsaydı her şekilde yardımcı olurdum fakat raidcall'dan pek anlamam.
Aslında şöyle reklama girer mi bilmiyorum fakat leakbase.pw / leakedsource gibi siteler yardımıyla bulabiliyorlar fakat bunlar kapandı diye duydum bunların alternatifi olarak kullanabileceğim bir site arıyorum ya da program. Bu arada Skullz ilgin için çok teşekkür ederim

O web sitelerin ne amaçla çalıştığını biraz anlatıırsan yardımcı olmam kolaylaşır kardeşim
şöyle örneğin elinde bir username ya da e posta var bu siteler çeşitli sitelerin gmail,twitter,linkedin gibi sitelerin databaselerini çekerek oluşturulan sitelerdir ve sen elindeki username 'i site üzerinden arattığında sana database'ler ile uyuşan epostaları ve şifreleri sıralıyor bu şekilde hesapları daha kolay bir şekilde çalabiliyorlar. Id crack vs diğer programlar ile uğraşmaya gerek kalmıyor anlayacağın :)

Kali kulanıyorsan maltego deneyebilirsin.
Açıkçası kali'den hiç anlamıyorum dün öğrenmeye başladım ufak tefek şeyler için ama maltego'ya kali üzerinden açıyorum fakat "This usually means that your proxy settings are incorrect." bununla karşılaşıyorum ve maltego ile işlem yapamıyorum :/ Tavsiyen için teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,698Konular
3,270,421Mesajlar
315,918Kullanıcılar
Andrew3162Son Üye
Üst Alt