E-ticaret sitesi kurmak

Rating - 100%
Merhaba dostlarım. Uzun süredir E-ticaret sitesi kurmak istiyorum. Şuanda bir çok köklü firmanın satış temsilcigini aldım. Bir e-ticaret sitesi kurup Kozmetik üzerine satış yapmayı istiyorum. Acaba hazır E-ticaret firmalarını mı kullanayım yoksa hosting ve domain edinip siteyi kendim mi tasarlayayım. Ortalama bütçem 3000-4000tl Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Rating - 0%
eğer pek bir bilgin yoksa başka şirketlere ortak gir veya ben ortak olmicam kendi markamda kendi işimi yapıp paranın tamamını kazanırım diyorsanda host+domain bul ve güzel bi tasarlama yap

Rating - 100%
Merhaba dostlarım. Uzun süredir E-ticaret sitesi kurmak istiyorum. Şuanda bir çok köklü firmanın satış temsilcigini aldım. Bir e-ticaret sitesi kurup Kozmetik üzerine satış yapmayı istiyorum. Acaba hazır E-ticaret firmalarını mı kullanayım yoksa hosting ve domain edinip siteyi kendim mi tasarlayayım. Ortalama bütçem 3000-4000tl Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Opencard gibi hazır e ticaret sistemleri ile çalışabilirsiniz, ya da sağlam bir araştırma ile rehberler eşliğinde kendiniz kurabilirsiniz hazır bir tema script den.

131,497Konular
3,268,703Mesajlar
315,277Kullanıcılar
trafologSon Üye
Üst Alt