Selamlar spyhackerz ailesi bugün eba için kodladığım bir uygulama veriyorum. Uygulama'dan öğretmenlerinizin ip adreslerini öğrenebilirsiniz. Elinizde dos attack için programlar falan varsa'da canlı ders esnasında dos'u atarsınız çat neti gidip meftah olur not: yasal değil dos atmak tavsiye etmem fakat ne yapmak isterseniz size kalmış
indir : TIKLA
virustotal : TIKLA
not : virus algılayabilir. kodları obf ettiğim için ve 3.parti yazılım olduğu için algılayabilir vt kapatmanızı tavsiye ederim.
not 2 : ip'lerin gerçek olmadığını falan söylerseniz gidin öğretmeninize sorun hocam bu ip sizin mi v.s diye cevabı görürsünüz kendim sordum evet kendisinin oldugunu söyledi.
not 3 : Yarın 1 günde 1500+ puan kasma programıda fırlatıcam hazırda bekleyin ^^
indir : TIKLA
virustotal : TIKLA
not : virus algılayabilir. kodları obf ettiğim için ve 3.parti yazılım olduğu için algılayabilir vt kapatmanızı tavsiye ederim.
not 2 : ip'lerin gerçek olmadığını falan söylerseniz gidin öğretmeninize sorun hocam bu ip sizin mi v.s diye cevabı görürsünüz kendim sordum evet kendisinin oldugunu söyledi.
not 3 : Yarın 1 günde 1500+ puan kasma programıda fırlatıcam hazırda bekleyin ^^
Ekli dosyalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl