EBA Cracker istediğiniz hocanın özel bilgilerini görün! (1 Viewer)

Selamlar spyhackerz ailesi bugün eba için kodladığım bir uygulama veriyorum. Uygulama'dan öğretmenlerinizin ip adreslerini öğrenebilirsiniz. Elinizde dos attack için programlar...

Selamlar spyhackerz ailesi bugün eba için kodladığım bir uygulama veriyorum. Uygulama'dan öğretmenlerinizin ip adreslerini öğrenebilirsiniz. Elinizde dos attack için programlar falan varsa'da canlı ders esnasında dos'u atarsınız çat neti gidip meftah olur not: yasal değil dos atmak tavsiye etmem fakat ne yapmak isterseniz size kalmış

indir : TIKLA

virustotal : TIKLA

not : virus algılayabilir. kodları obf ettiğim için ve 3.parti yazılım olduğu için algılayabilir vt kapatmanızı tavsiye ederim.

not 2 : ip'lerin gerçek olmadığını falan söylerseniz gidin öğretmeninize sorun hocam bu ip sizin mi v.s diye cevabı görürsünüz kendim sordum evet kendisinin oldugunu söyledi.

not 3 : Yarın 1 günde 1500+ puan kasma programıda fırlatıcam hazırda bekleyin ^^

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    44.3 KB · Görüntüleme: 72
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar trojen var manyakmısınız indirmeyin indirdiyseniz de açmayın silin derhal virüs totalde de bakın zaten truva atı yazıyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Users who are viewing this thread

133,313Konular
3,282,694Mesajlar
319,293Kullanıcılar
ahoomee22Son Üye
Üst Alt