Ebedi Whatsapp Kapatma (8 Tane Method Tek konuda)

ARKADAŞLAR HEPSİNİ FARKLI MAİLLERDEN ATIN ÖNCE WP BUSİNNES'TEN NUMARAYA -1 YAZANA KADAR KOD YALLAYIN (KİŞİYE 12/24 SAAT BOYUNCA SMS VEYA TELEFON ONAYLATMAMALISINIZ. -1 YAZANA...

[CHARGE=15]ARKADAŞLAR HEPSİNİ FARKLI MAİLLERDEN ATIN
ÖNCE WP BUSİNNES'TEN NUMARAYA -1 YAZANA KADAR KOD YALLAYIN (KİŞİYE 12/24 SAAT BOYUNCA SMS VEYA TELEFON ONAYLATMAMALISINIZ. -1 YAZANA KADAR YAPMANIZ EN SAĞLAMI)
-1 YAZDIĞINDA HERBİR METHODU FARKLI FARKLI MAİLLER İLE GÖNDERİN
-1'E KADAR KOD GÖNDERMENİZİN AMACI MAİLLERİ ATTIĞINIZDA ÖNCE KİŞİYİ WPDEN ATICAK ÇALINDI/KAYBETTİM DENDİĞİ İÇİN KİŞİ GİRİŞ YAPARSA KAPANMAYABİLİR AMA KODU -1 YAPARSAK VEYA 12/24 SAAT
GİRENE KADAR WPSİ ALLAHA KAVUŞMUŞ OLUR

|BİRAZ ZAMANINIZI ALIYOR AMA HEPSİNİ YAPARSANIZ EĞER KAPANMAMA İHTİMALİ YOK|

1-)

1-Önce WA Business uygulamasını telefonunuza yükleyin.
2-Ardından telefon numarası alanına hedefin telefon numarasını yazın ve -1 yazana kadar mesaj ve sesli arama gönderin.
3-Ve mail uygulamanızı açıp [email protected] a şu metni yazın;
Başlık: TELEFONUM ÇALINDI!!!
Açıklama: Merhabalar;
Whatsapp kullandığım telefonum az önce çalındı whatsapp hesabımın içindeki kişisel mesajların okunmasından endişe duyuyorum ve hesabımın dondurulmasını talep ediyorum,
İyi çalışmalar dilerim.[/CHARGE]
[CHARGE=15]

1-Önce WA Business uygulamasını telefonunuza yükleyin.
2-Ardından telefon numarası alanına hedefin telefon numarasını yazın ve -1 yazana kadar mesaj ve sesli arama gönderin.
3-Ve mail uygulamanızı açıp [email protected] a şu metni yazın;
Merhaba WhatsApp Ekibi,
Ben adliye çalışanıyım avukatım telefonum çalındı. Özel bilgilerim WhatsApp hesabımdaydı
Lütfen WhatsApp hesabımın kapatılmasını istiyorum teşekkürler.
[Yazıp ileti kısmına ise kurbanın numarasını yazın]

1-)öncelikle Google girip mail yazın ve mailinizi açın?
2-) [email protected] maile şunu mail i gönderin?
3-) Merhaba Whatsapp Ekibi ben dün akşam telefonumu kaybettim ve numarımı whatsapp'a kapatmak istiyorum numaram : +905******** Teşekkürler.?
4-) ve size 24-48 saat sonra bi mail gelecektir hedef kişinin whatsapp kullanımı devre dışı bırakılacaktır.?

Öncelikle WhatsApp business yada modlu WhatsApp indiriyoruz numaramızı giriyoruz. Kod yolla diyoruz 8 saat yasaklıyıcaktır. Kod yollamayı aynı şekil aramayıda yapıyoruz. 8 saat bekliyoruz, süre dolunca tekrar yapıyoruz. Bu sefer ebedi kapatılacaktır yani kod yollama ve arama kapanacak. Şimdi mailimizi açıyoruz.

Alıcı: [email protected]
Konu: Telefonum çalındı, yardım.
İleti: Merhaba Whatsapp ekibi dün saat 16:30 sularında evime giderken bir hırsız tarafından çalındı ve kişisel bilgilerime erişmesini istemiyorum Whatsapp hesabımın kapatılmasını ya da dondurulmasını talep ediyorum saygılarla.
telefon numaram: +90 5xx xxx xx xx

Telefon numarasını üstte yazılan formatta yazıyoruz ve mailimizi yolluyoruz. En geç 2 ila 3 saat arasında cevap vereceklerdir. Cevap geldiğinde eğer ki fatura isterse internetten indirdiğimiz bi dosyayı atıyoruz. Kontrol etmiyorlar ve tekrar yolluyoruz bu sefer hesaptan atacaktır. Ebedi kapattığımız için kod da alamayacaktır ve 30 gün giriş yapamaz ise whatsapp tamamen silinicektir.

Ilk önce yapmamiz gereken kendi WhatsApp hesabimizdan çikis yapmamiz.Bunu yaptiktan sonra karsimiza kayit ekrani gelecektir.
Burada kurbaninizin numarasini giriyorsunuz ve devam ediyorsunuz.Bunu yaptiktan sonra sizden numaranizin onaylanmasi istenilenecektir.
Asagida SMS Gönder ve Ara seçeneklerini göreceksiniz.

1- SMS Seçenegine tikliyoruz,daha sonra bize 1 dakika veya da 30 saniye bekleme süresi verilecektir.
Bu süre geçtikten sonra numaraya yeniden SMS atiyoruz.
Max 12 saat süre verilene kadar SMS atma seçenegine tiklayip Spam yapiyoruz.
12 saat bekleme süresi aldiktan sonra ise bu sefer Ara seçenegine tikliyoruz.
Ayni yöntemi yine yapiyoruz ve Ara seçenegine tiklayip yeniden Spamliyoruz.
En sonunda yine 12 saat bekleme süresi alacagiz.

2-Bunlari yaptik ve WhatsApp'i kapattik.

Aradan 12 saat geçtikten sonra yeniden bu 2 seçenegi Spamlamaya devam ediyoruz.
En sonunda ise Kalici olarak Engellemis oluruz.
Simdi ise geldik asil kisima.
Tarayicimizdan https://www.whatsapp.com/contact/ adresine gidiyoruz ve kurbanimizin numarasi ile kullandigi telefon modelini giriyoruz.
En sonda ise WhatsApp'a ileti gonderiyoruz,ileti kisminda ise bu metini yaziyoruz.

Merhaba WhatsApp Ekibi.
Bundan 1-2 gün önce Telefonum çalindi,içerisinde bana ait özel mesajlar ve fotograflar bulunmakta,lütfen WhatsApp hesabimi kapatiniz.

3-Bunlari yaptiktan sonra mesajimizi gönderilecektir ve en az 15 saat içerisinde hesap kapatilacaktir.
Eger hesap kapatilmazsa aradan 1-2 gün geçmesini bekliyoruz ve mesajimizi yeniden iletiyoruz.
Böylelikle kurbanimiz hesabi yeniden açmak istedigi zaman SMS ve Ara'ma seçenegini kullanacaktir, ama biz Spam yaptigimiz için kalici olarak engellendik hatirlarsaniz,
o yüzden Onay kodu gönderilmeyecektir ve Ebedi olarak hesap kapatilmistir.

ZOR AMA GARANTİ

1 - İLK ÖNCE BİR TELEFON FATURASI BULUYORUZ GOOGLEDEN VEYAHUT.
2 - VE BİR PHOTOSHOP UYGULAMASI GEREK.
ÖNERİM : TELEFON İÇİN (PİCSART) BİLGİSAYAR İÇİN (ADOBE PHOTOSHOP)
3 - PHOTOSHOP UYGULAMIMIZA GİRİP FATURAYI AÇIYORUZ.
4 - ARDINDAN FATURADA YAZAN NUMARAYI SİLİP KAPATACAĞIMIZ NUMARAYI
YAZIYORUZ.
5 - DOSYAYI KAYDEDİYORUZ. KAYDETTİKTEN SONRA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALIP
GALERİYE KAYDEDİYORUZ.
6 - ARDINDAN MAİLE GİRİP [email protected] MAİL ADRESİNE
MAİL GÖNDERİYORUZ. KONU BAŞLIĞI ; HESABIM DONDURULSUN
METİN YAZI ; Merhaba, Dün Gece Telefonum Çalındı Whatsapp Mesajlarımı Başkasının
Okumasını İstemiyorum Whatsapp Hesabımın Dondurulmasını Talep Ediyorum.
7 - MAİLİ GÖNDERDİĞİMİZ GİBİ 1 DAKİKA FALAN SONRA WHATSAPPTAN MAİL GELİYOR
NUMARANIN SİZ OLDUĞUNU DOĞRULAYIN SİM KARTI ABONELİK SÖZLEŞMESİ FALAN
YAZACAKTIR.

8 - O GELEN MAİLİ CEVAPLAYIP PHOTOSHOPLADIGINIZ FATURAYI ATIYORSUNUZ
VE ALTINA ŞU METİNİ YAZIYORUZ ; Merhaba, numaram şöyledir : +90 (NUMARA)
telefonum dün gece çalındı,
ve WhatsApp hesabımda özel mesajlarım var. Hırsızların bunları görmesini istemiyorum.
Bir an önce hesabımın kapanmasını arz ediyorum.

9 - BU MAİLİ ATTIKTAN MAX 5 SAAT SONRA HESAP KAPATILIR

-Kurbanın Telefon Numarası

-Kurbanın Telefonunun Markası ve Modeli

Bunları öğrendiğinizi varsayarak başlıyorum:

1. [email protected] adresine mail atıyoruz. Bazı kaynaklarda Gmail olması zorunlu diyor. Siz isterseniz Gmail’den yapın.

2. Mail’in konusunu size bırakıyorum. Mail içeriğine şunu yazın:
“Dün gece telefonum çalındı ve WhatsApp konuşmalarımın başkaları tarafından okunmasını istemiyorum. Sizden WhatsApp hesabımı kapatmanızı istiyorum.”
Eğer işinizi garantiye almak istiyorsanız bu maili İngilizce yazın. Daha hızlı cevap alabilirsiniz.

3. Çok büyük bir ihtimalle mesajınız incelemeye alınmış olacaktır. 48 saat içinde bir mail gelecek; telefon numarası ve mail adresi isteyecektir (Telefonu ülke koduyla beraber giriniz. Türkiye için: +905xxxxxxxxx). Bunları, gelen maile yanıt olarak yollayın.

4. Tekrar 48 saat içinde bir mail gelecek ve burada sonucu öğreneceksiniz. Mailde “WhatsApp hesabınız dondurulmuştur.” gibisinden bir mesaj yazacak. “Dondurulmuştur” yazacak çünkü hesap daha kapanmadı. Hesabın tam olarak kapanması için 30 gün beklemeniz gerekmekte. 30 gün bekledikten sonra ise BUM! WhatsApp hesabı kapanmış oluyor!

EK BİLGİ: WhatsApp hesabını geri açmak istiyorsanız, aynı mail adresine “Telefonumu geri aldım, WhatsApp hesabımı kullanmak istiyorum.” yazabilirsiniz.

Açıklama Size Kalmış Atıcağınız Mail [email protected]

Whatsapp Ekibi 5 Gün Önce Ankarada Olmuş Olan Davam İçin Seyahat Gerçekleştirdim Fakat Gelirken Telefonumu Kaybettiğimi Farkettim Lütfen Whatsapp Hesabımın Kalıcı Olarak Silinmesini İstiyorum Telefonumun İçinde Müvekkilimle Olan Konusmalarim Özel Dosyalarım Mahrem Fotoğraflarım Bulunuyo Lütfen Whatsapp Hesabımın Kalıcı Olarak Silinmesini Talep Ediyorum Gereğini Yapacağınızdan Şüphem Yoktur.TEŞEKKÜRLER WHATSAPP EKİBİ

Telefonum Android ve numaram : İphone X +90[CHARGE=10][CHARGE=20][/CHARGE][/CHARGE]
[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,126Konular
3,275,382Mesajlar
316,936Kullanıcılar
azazom123Son Üye
Üst Alt