Efsane Oto Kurucu Geçen Telif Scripti

Özellikler : Hesabın Şifresini Değiştirir Hesabın Mailini Değiştirir Kurucu Alır Faktör Açar Yedek Kodları Verir Sorunsuz Ajax Profil Resmi Çeker, TXT Sıfırlama Özel .

Virüs total ekleyene kadar dosyayı ekten sildim. Virüs total sonucunu buraya at.

hayatimin anlami o scnin yazari benim yeni versiyon ajax benim disimda kimsede yok muhtemelen eskisini attın o da patlak milleti bosa heyecanlandırma

hayatimin anlami o scnin yazari benim yeni versiyon ajax benim disimda kimsede yok muhtemelen eskisini attın o da patlak milleti bosa heyecanlandırma
Gene bu dalyarak egosunu tatmin etmeye calisiyor nerden biliyon amq belki baska btiisi ajax kodlamistir kafasini siktigim

Memleketteki tek coder sensin zaten dimi siktigimin bebesi gotunu bu forumlarda anca kaldırıyor amina kodumun dalyaragi
ya kardesim sana ne soktum da cikaramadin bilmiyorumda bilmem kac ay oncesine kadar alayiniz dm kutumda görüldü yiyodu pub edince erkek kesildiniz başıma milleti tokatlamaya calisiyodunuz bana siktirmeyin bacilarinizi adam akilli yerinizde durun millete dogru bilgi veriyorum tokatlanmasini engelliyorum isinize gelmiyor tabi siktiğimin çakalları

ya kardesim sana ne soktum da cikaramadin bilmiyorumda bilmem kac ay oncesine kadar alayiniz dm kutumda görüldü yiyodu pub edince erkek kesildiniz başıma milleti tokatlamaya calisiyodunuz bana siktirmeyin bacilarinizi adam akilli yerinizde durun millete dogru bilgi veriyorum tokatlanmasini engelliyorum isinize gelmiyor tabi siktiğimin çakalları
😂😂😂😂😂 PUHAAHAHAHAHAHHAHA GOTUMLE GÜLÜYORUM ŞUANDA

131,671Konular
3,270,238Mesajlar
315,728Kullanıcılar
livefunerallSon Üye
Üst Alt