Alım Elinizdeki Bütün İnstagram Hesaplarını Satın!

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Merhabalar, elinizdeki +5k takipçili bütün hesapları alıyorum.
İki şartım var yalnızca;
• Hesap +5 Aydır sizde olacak
• Kurucu Maili sizde olacak

Bu şartları karşılıyorsa, hesabı biraz daha düşük bir meblağ ile bana veriyorsunuz. Bir çok müşteri ağım mevcut, onlara satıyor ve sizlere paranızı ödüyorum. Aracı olacağım yani sizlere. Bu pandemi olayında iki tarafında işlerinin dönmesi için güzel bir sistem olur diye düşünüyorum.

Twitter'ı olanlar, aynı şekilde bana dönüş sağlayabilir. Tikli hesapları varsa, onları da çok iyi şekilde satabilirim. Yeter ki hesap olsun dostlar.
Güven, güvence problemi çekenler olursa veya olacaksa bana +ref olacaklar vardır illa ki. Gönül rahatlığı ile alış-veriş yapabiliriz.

Rating - 0%
Merhabalar, elinizdeki +5k takipçili bütün hesapları alıyorum.
İki şartım var yalnızca;
• Hesap +5 Aydır sizde olacak
• Kurucu Maili sizde olacak

Bu şartları karşılıyorsa, hesabı biraz daha düşük bir meblağ ile bana veriyorsunuz. Bir çok müşteri ağım mevcut, onlara satıyor ve sizlere paranızı ödüyorum. Aracı olacağım yani sizlere. Bu pandemi olayında iki tarafında işlerinin dönmesi için güzel bir sistem olur diye düşünüyorum.

Twitter'ı olanlar, aynı şekilde bana dönüş sağlayabilir. Tikli hesapları varsa, onları da çok iyi şekilde satabilirim. Yeter ki hesap olsun dostlar.
Güven, güvence problemi çekenler olursa veya olacaksa bana +ref olacaklar vardır illa ki. Gönül rahatlığı ile alış-veriş yapabiliriz.
10k +5 ayı ne kadara alırsın reyis

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Arkadaşlar, bu şekilde beni sinir krizine sokacaksanız hiç gelmeyin. Alıcı adamlar bekliyor, bu adam girmiyor
1600373393401.png

131,516Konular
3,268,894Mesajlar
315,321Kullanıcılar
emrahprensSon Üye