Elinizdeki DB lere Talibiz!

Arakdaşlar elinizdeki sunucu veritabanlarına talibiz! Diyelim ki bir sitede açık buldunuz , biz o sitedeki shell , admin şifresi falan istemiyoruz! , sadece açı bulduğunuz...

Arakdaşlar elinizdeki sunucu veritabanlarına talibiz!

Diyelim ki bir sitede açık buldunuz , biz o sitedeki shell , admin şifresi falan istemiyoruz! , sadece açı bulduğunuz sitelerin kullanıcı DB sini istiyoruz , mesela sql ile girdiğiniz bir siteye orda admin kolunu ve altta da users kolonu olur genelleikle biz o user kolonuna talibiz! Fiyatlandırma aşağıdadır

5k -> 5 TL

10k --> 8 TL

50k --> 25 tl

Daha üstü fiyatlandırma için pm atın.

( Not diğer crack,hack sitelerinde paylaşılan dbleri getirip satmaya kalkmayın! , almadan önce 100 adet isteyecez test edecez egerki diğer sitelerden alınma değilse kendiniz cektiyseniz tamamı satın alınır )

( Biliyorum bu forumda not olarak yazdıklarıma gerek yoktur herkes neyin ne olduğunu bilir ama işte dursun :)

suan elimde 110k yı geçtin farklı db lerden çekilmiş mail list var pr3ns40 skype ekle ciddi isen anlaşalım

dostum kimseye zorla birşey sattırmıyoruz işine gelen alır işine gelmeyen almaz :) kimsenin boğazına bıcak dayadığımız yok :)

50.000 db değil , 50k user sayısı anlamında , az cok bu işin içinde olanlar bu sayıların ne kadar küçük oldugunu bi,lir sirf bi siteden 100k cıkar

yok zarar vermiyoruz, calip satacagiz gibisinden :D gunah :D sen biryerden birsey calip baskasina satiyormusun ? :D

İsko ustadın uyarısına tövbe ettim :) arkadşlar konuyu kapatalım :) Ama söyliyim şirketlerin o şifrelenmiş dosya virüsleri için tonla para alıp öyle işlerini hallederim :) Madem haram kazanmıyacaz bari şirketlere faturayı kabartak :D

Eger sql acigi bulup bildirirseniz belki size sql acigi kapat sana xx Tl veririm gibi teklifler gelir boylece helal para kazaniriz :)

131,743Konular
3,270,952Mesajlar
316,071Kullanıcılar
OBIRTONY5621Son Üye
Üst Alt