Haber Elon Musk'tan son dakika Twitter kararı! Anlaşmayı feshetti

Rating - 100%
Elon Musk, 44 milyar dolarlık Twitter satın alma teklifini, anlaşmanın birden fazla hükmünün esaslı ihlalini gerekçe göstererek feshett

TRT World'ün aktardığına göre; Elon Musk Twitter yönetim kuruluna satı almayı sonlandırma kararı aldığını bildiren bir mektup gönderdi.

Twitter yönetim kurulunun 1 milyar dolarlık ayrılık ücretini kabul edip etmeyeceği veya anlaşma üzerinde bir mahkeme savaşı olup olmayacağı tam olarak belli değil.

TWİTTER'DAN KARŞI HAMLE

Twitter başkanı, anlaşmayı uygulamak için Musk'a dava açacağını söyledi.

Rating - 0%
Elon Musk, 44 milyar dolarlık Twitter satın alma teklifini, anlaşmanın birden fazla hükmünün esaslı ihlalini gerekçe göstererek feshett

TRT World'ün aktardığına göre; Elon Musk Twitter yönetim kuruluna satı almayı sonlandırma kararı aldığını bildiren bir mektup gönderdi.

Twitter yönetim kurulunun 1 milyar dolarlık ayrılık ücretini kabul edip etmeyeceği veya anlaşma üzerinde bir mahkeme savaşı olup olmayacağı tam olarak belli değil.

TWİTTER'DAN KARŞI HAMLE

Twitter başkanı, anlaşmayı uygulamak için Musk'a dava açacağını söyledi.
tüm dünyaya fake attı amk

Rating - 0%
Elinde bulunan hissleri güzel spekülasyon yaparak arttırıp elinden çıkarttı ve sonrasında anlaşmayı sonlandırdı.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
%45 kadar "fake" "troll" hesabı olan bir platformu alması cidden saçmalık olurdu. Prensiplerine aykırı zaten

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Valla ben ne zaman girsem Elon abe aktif hesabı 13 yıllık zaten bunları da önceden planlamıştır

131,627Konular
3,269,858Mesajlar
315,630Kullanıcılar
omergokuSon Üye
Üst Alt