En İyi Filmler, Canınız Sıkılmasın! (1 Viewer)

Joined
Dec 30, 2019
Credits
131
Rating - 0%
Lütfen like atmayı unutmayın.

View hidden content is available for registered users!


Arkadaşlar liste tamamen bana ait ve kendi beğendiğim filmleri koydum.Hepsini izlemenizi tavsiye ederim.Kendi beğendiğiniz filmleri yorumda belirtebilirsiniz.İsteğe bağlı olarak yeni liste hazırlayabilirim.

12 KIZGIN ADAM (+)

12 Öfkeli (kızgın) Adam, Sidney Lumet'in yönettiği 1957 ABD yapımı drama filmidir. Reginald Rose'un aynı adlı oyunundan uyarlanan film bir duruşmada bir jüri üyesinin diğer on bir jüri üyesini şüphelinin suçsuz olduğu konusunda, makul şüphe temelinde, ikna etme çabaları hakkındadır.



DANGAL (+)

Dangal, 2016 yapımı spor-dram türünde bir biyografik Hindistan filmidir. Film, güreşçi bir baba ile güreşmeyi öğrettiği iki kızının ilişkisini konu edinir. Gerçek bir hikâyeye dayanan filmde tanınmış oyuncu ve yönetmen Aamir Khan Mahavir Singh adlı güreşçiyi canlandırmıştır.



JOKER (+)

JOKER FİLMİ KONUSU. Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, hayatta yapayalnızdır. Sürekli bir bağ kurma arayışında olan Arthur, yaşamını taktığı iki maske ile geçirir.



THE PLATFORM (+)

Bir hapisanede üzeri yiyecekle kaplı platform kat kat aşağıya önder.Üst kattakiler doyasıya yerken alt kattakiler aç kalır.İsyan kaçınılmazdır.



7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE

Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür.



TAMAM MIYIZ

Çocuk kitaplarına çizerlik yapan sorunlu heykeltıraşlar Temmuz,doğuştan kol ve bacakları olmayan İhsan ile tanışır.Üstelik Temmuz,İhsan'ı rüyasında görmüştür.



FLIGHT

Bozulan yolcu uçağını mucizevi bir şekilde yere indiren pilot kahraman olur ama neler olduğuna dair kendisiyle ilgili soru işaretleri vardır.

BIRD BOX

Görünmeyen uğursuz bir varlığın toplumu ihanete götürmesinden 5 yıl sonra hayatta kalan bir kadın ve iki çocuğu hayatta kalmaya çalışır.



YILDIZLARARASI (+)

Yıldızlararası'nda, teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı biliminsanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir...



AYNI YILDIZIN ALTINDA (+)

16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir...



SHERLOCK HOLMES (+)

Sherlock Konusu
, Oyuncu ve Karakterleri. Sherlock *****, Arthur Conan Doyle'nin anlattığı hikayelerin televizyon yapımıdır. ... Şehirde cinayetlerin peşine düşen polis teşkilatının dahi bir beyne sahip olan Sherlock Holmes ve ev arkadaşı Doktor Watson'dan aldığı yardımlarla cinayetlerin çözümlenmesini konu almaktadır.



V FOR VENDETTA

V, 2020 yılında ve İngiltere'de geçiyor. Ülke, son derece baskıcı bir toplum düzenini yaşamaktadır. Türlü yasaklar ve engellerle idare edilen halk, şiddet yanlısı bir konuma gelmiştir. Bu kargaşanın orta yerinde görünen gizemli V, belaya bulaşmış masum bir kadın olan Evey'i kurtarır.



KELEBEK ETKİSİ

Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan genç bir adam zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hemde çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir.



BAŞLANGIÇ (+)

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır.



FOCUS (+)

Tecrübeli bir dolandırıcı olan Nicky (Will Smith), genç ve güzel Jess'i (Margot Robbie) koruması altına alır, ona bildiği her şeyi öğretmeye başlar. İşler iyi gitmektedir, ancak aralarındaki ilişkinin romantik boyut kazanmasıyla işleri zorlaşır.



Arkadaşlar daha uzun liste hazırlayabilirim veya dizi listesi.Bunlar birazda bilindik filmler eğer isterseniz bilinmeyen iyi filmler gibi de liste hazırlayabilirim.

Yanında "+" işareti olan filmleri izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.
 

Users who are viewing this thread

Top