Rating - 0%
Bir kaç ay önce telegramdaki nicki @Endlosy olan üye telegramda spyhackerzdaki medyacıları telegrama cekip iş yaptırıp daha sonra tokat atıyor her işleminizde önden ödeme alın(kapora dahil) veya Esc kullanın esc de forumda güvenebildiğim tek isim @Mectruy 'dir diğer escler çok sıkıntı cıkarıyor çünkü bizzat kendi deneyimim.
bu endlosy hesap kapatma işlemi almıstım hesap kapandı ödemeyi yollamadı inşaattayım babamın yanındayım gibi bahaneler üreterek parayı yollamıyor mesajları görmezden geliyor daha önceki ticaret mesajlarımızıda direkt sildi hesap kaapnır kapanmaz o yüzden ss de alamadım.
neyse fazla uzatmayalım dikkat edelim son zamanlarda memlektte 5 tl için anasını bacısını pazarlayan elemanlar coğaldı maalesef.
tokatcı arkadasın tg adresi;
bu endlosy hesap kapatma işlemi almıstım hesap kapandı ödemeyi yollamadı inşaattayım babamın yanındayım gibi bahaneler üreterek parayı yollamıyor mesajları görmezden geliyor daha önceki ticaret mesajlarımızıda direkt sildi hesap kaapnır kapanmaz o yüzden ss de alamadım.
neyse fazla uzatmayalım dikkat edelim son zamanlarda memlektte 5 tl için anasını bacısını pazarlayan elemanlar coğaldı maalesef.
tokatcı arkadasın tg adresi;