Engin Özkoç: CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak gördüklerini söyledi. "Bizim adayımız çok net Kemal Kılıçdaroğlu" Bizim açımızdan adayla...

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak gördüklerini söyledi.

"Bizim adayımız çok net Kemal Kılıçdaroğlu"
Bizim açımızdan adayla ilgili... CHP olarak bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Çok net. Bizim belediye başkanlarımızın, örgütlerimizin adayı Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu bizim genel başkanımızdır."

kılıçdaroğlu'nun aday olacağını düşünmüyorum bilerek onu söylüyorlar. 6'lı masada aday konusu bile geçmedi. ama chp gözümden düştü

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak gördüklerini söyledi.

Bizim açımızdan adayla ilgili... CHP olarak bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Çok net. Bizim belediye başkanlarımızın, örgütlerimizin adayı Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu bizim genel başkanımızdır."

Meeeee 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

seçimi kaybetmek istiyor anlaşıldı zaten 20 yıldır bilerek kaybettiklerini düşünüyordum, çıkardıkları çapsız adaylar ile seçimleri hediye ediyorlardı, kılıçdaroğlu gerçekten büyük akpliymiş takdir ettim adamı.

131,715Konular
3,270,557Mesajlar
315,975Kullanıcılar
oscartesinSon Üye
Üst Alt