Epic Store Ücretsiz Şahane Oyunlar (1 Viewer)

Joined
Feb 9, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Epic Store bu hafta yine oldukça güzel oyunlar hediye ediyor! Her hafta verdiği ve çoğunluk olarak bağımsız oyunlardan oluşan bu ücretsiz oyunların arasına Mutant Year Zero: Road to Eden ve Hyper Light Drifter ekleniyor. Yapımcılar bir sonraki hafta ise ücretsiz olarak FEZ'in verileceğini açıkladı. İlgi çekici grafikleri ve bulmaca tarzıyla türü sevenlerin oldukça hoşuna giden FEZ'i kaçırmamanızı öneriyoruz.

Epic Store'un bu hafta verdiği ücretsiz oyunlar şahane!
Geride bıraktığımız yıllarda çıkan Hyper Light Drifter, özellikle piksel sanatının kullanıldığı grafik tarzıyla oyuncuların oldukça hoşuna gitmişti. Senaryo anlatımının güçlü olduğu yapımda senaryo, yine elle çizilmiş görseller eşliğinde oyunculara sunuluyor. Oyunun en güzel tarafı olan bölüm sonu canavarlarıyla yapacağınız dövüşlerde heyecandan nefesinizi tutacaksınız.

Strateji oyunu Mutant Year Zero: Road to Eden ise oyunculara taktiksel yapıya sahip bir rol yapma deneyimi sunuyor. Kıyamet sonrasında geçen oyun, belli kitleler tarafından oldukça sevilmişti. Farklı tarzda ana karakterlerinin yanı sıra zombilere karşı kendi stratejinizi oluşturarak savaşmalısınız. Steam'e oldukça sağlam bir rakip olan Epic Store'un bu kararlı gidişatını ne kadar daha sürdüreceğini merak ediyoruz.

Kaynak
 

Users who are viewing this thread

Top