Erebus Dolandırıcıdır Paypal Hesap Satıyorum diye milleti tokatlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
1 hafta önce falan mectury aracılıgı ile 100 tl karsılıgında paypal hesabı aldım sunu bunu yapcaksın paypal odmee alcaksın dedi onun dediklerinini hepsini yaptım ve paypal hesabı hata veriyor mesajlara görüldü atıyor cevap bile vermeye tenezzül etmiyor dikkat edin tokatlanmayın :)
erebus telegram adresi : @erebus_0 Mesaj atarsa engeli koyun geçin

Rating - 100%
Siktir git amk aveli dediklerimi eksiksiz yapsaydın o hesap o hale gelmezdi hesabı sana teslim ettiğimde bir sıkıntı yoktu sıkıntı olsaydı zaten esc ödemesini onaylamazdın hesabın anasını siken sensin ben niye tokatçı oluyorum? kaç kişiyle paypal hesabı ticareti yaptım onlarda sorun olmuyor da sende neden sorun oluyor?

Rating - 0%
Siktir git amk aveli dediklerimi eksiksiz yapsaydın o hesap o hale gelmezdi hesabı sana teslim ettiğimde bir sıkıntı yoktu sıkıntı olsaydı zaten esc ödemesini onaylamazdın hesabın anasını siken sensin ben niye tokatçı oluyorum? kaç kişiyle paypal hesabı ticareti yaptım onlarda sorun olmuyor da sende neden sorun oluyor?
yazdıgım mesajlara neden görüldü attın ozaman niye umursamadın :) verdigin hizmetin arkasında neden durmuyorsun ucube herif

Rating - 100%
yazdıgım mesajlara neden görüldü attın ozaman niye umursamadın :) verdigin hizmetin arkasında neden durmuyorsun ucube herif
sana 10 saat laf mı açıklıycam lan sokuk? yapman gerekenleri söyledim sana. cevap verdikte noldu bir milyon soru sordun saçma sapan gereksiz

Rating - 0%
adamın bana fazla soru soruyon dedigi şeye bak hata verdi onu soyluyorum bozmuşsun diyor be orospu cocugu madem ben bozmuşum da bana sunu yap bunu yap diyen zaten sensın milleti tokatlamaya devam sen :D

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Erebus'dan bizzat 7 8 paypal aldım. Dönüm yaptım. Bazıları kapandı tabiki fakat sorun ödemr gönderende oldu hep. Paypal bu, kapanmaz diye birşey yok kapanır. Hiç kapanmaz diyen tokatcıdır. Konuda tokat atmalık bir durum göremedim.

Rating - 0%
Erebus'dan bizzat 7 8 paypal aldım. Dönüm yaptım. Bazıları kapandı tabiki fakat sorun ödemr gönderende oldu hep. Paypal bu, kapanmaz diye birşey yok kapanır. Hiç kapanmaz diyen tokatcıdır. Konuda tokat atmalık bir durum göremedim.
sohbet videosunu yükledim yani adamdan hizmet almışım :) sikledigi bile yok patlama sebebi onun actıgı paypaldan kaynaklı ben ödeme bile almayı denemedim bana dediklerini yaptım ona rağmen paypal patladı zaten sende arkadaşısın sanırım once yüklediigm videoyu izle sonra yorum yap

Rating - 95.8%
escrow ödemesine onay vermişsin. paypalda yanlış kullanım sonucu hesabın limit yemiş olabilir bu herkesin başına geliyor

konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,600Konular
3,269,601Mesajlar
315,544Kullanıcılar
TokyoLT5Son Üye
Üst Alt