erol kral h.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
merhaba sayın form üyeleri @Erokral adlı arkadasa arkadsa smm panel kurdum dom host cektim herseyi saldım panelinden sc kadar verdim
arkadas parayı attıgını itta ediyor fakat atmadı lütfen rütbeli biri yardım etsin.
@Mectruy @Al Simmons

kanıt,

64c90e68-59df-4dd3-bf16-255c99d92b00.jpg

84286b70-214a-4f5e-abeb-6658a88f88c3.jpg

18df2992-ad05-4a3c-91da-29ac4eb6c8ee.jpg845479b1-dc94-41db-b2f9-e626da91aaff.jpg

845479b1-dc94-41db-b2f9-e626da91aaff.jpg

Baristec

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Anlamadım ki dayı millet ne yaşıyor

Rating - 0%
Neden adama parayı attım dedin ozaman banlanman gerek mantiken
Adama ben attım saten attıktan sonra ben ona attım dedim. Dekontada ulaşamayınca atamadım dekontu dedim. Sonra dekontu attım meğer adamın ininalinde maksimum 243 lira yükleme varmış. Bankama geri gelince parayı bu sefer babasının ibanına attım. Bi kaç dakika geldi dedi bende sitenin sorunlarını anlattım düzeltecem dedi. 1 gün geçdi bana geldi aile vs. Sorun var dedi ve hesabını silmiş. Haram olsun diyeyim nedim hakkımı helal etmiyorum.

Rating - 0%
Adama ben attım saten attıktan sonra ben ona attım dedim. Dekontada ulaşamayınca atamadım dekontu dedim. Sonra dekontu attım meğer adamın ininalinde maksimum 243 lira yükleme varmış. Bankama geri gelince parayı bu sefer babasının ibanına attım. Bi kaç dakika geldi dedi bende sitenin sorunlarını anlattım düzeltecem dedi. 1 gün geçdi bana geldi aile vs. Sorun var dedi ve hesabını silmiş. Haram olsun diyeyim nedim hakkımı helal etmiyorum.
Dekontun nesine ulaşamıyorsun allah aşkına son bankanın mobil uygulamasından bakiliyor lütfen aptal ayağına yatma banlanmalısın.

Rating - 100%

Şu sorunu bir baştan anlatın.

Rating - 0%
Dekontun nesine ulaşamıyorsun allah aşkına son bankanın mobil uygulamasından bakiliyor lütfen aptal ayağına yatma banlanmalısın.
Ya biliyorum kardeşim sen olayı anlamadın kendi telefonum arkadaşda olduğundan ulaşamadım yanımdan gitmişti çünkü. Gelincede ulaşıp dekonta yolladım dekontu vs. İstrsen pm gel dekontu vereyim sana bukadar banlanmalısın felan bakalım kim banlanması gerek.

Rating - 0%
Şu sorunu bir baştan anlatın.
Şimdi ben spyde smm panel kurucak varmı diye konu başlattım bana bu şahıs telegramdan ulaştı. Herşey tamam kurdu host vs. Felan. İlk benim yüzümden ödeme sorunları felan oldu beni dolandırıcı sandı. Ama kendisi çıktı.. Tamam herşey tamam parayı attım fast ile gönderdim ben ona dedim ki sitenin sorunları felan var onları düzeltirmisin paytr yok sipariş verilmiyor bakiye eklenmiyor dedim. Onuda düzeltcem dedi. Bekledim 1 gün geçdi nezaman düzeltcen dedim ailevi sorunlar var dedi. Ailevi sorunlar varsa ben 10 günde beklerim sıkıntı yok ama bi bakdım hesabını silmiş. Üstelik siteyide silmiş. Ne hostinge nede smm sitesine giriş yapamıyorum. Yazık ya birde buraya gelipde beni şikayet etmiş. Benim tek 300 liram vardı a*k öğrenciyim ben.

Rating - 100%
Escrow kullanmamışsın.. sizlere 1000 kere söyledik, escrow kullanın diye ama kullanmıyorsunuz.

Konuyu açan kişi banlandı.. Sende artık ders almışsındır, escrow kullanmayı öğrenin.

Birde işin garibi @Erokral , konuyu açan 16 kasımda gelmiş.. bir profile filan bakar insan..

Bizim insanımız dolandırılmaya cidden çok müsait.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,600Konular
3,269,601Mesajlar
315,544Kullanıcılar
TokyoLT5Son Üye
Üst Alt