Öncelikle hayırlı geceler- hayırlı sabahlar - hayırlı öğlenler dostlarım.
Gezginler ile iş yaparken ESC olması çok güzel bir şey
Escrow instagram alım satım gibi işlerde ESCROW çok güzel Gezginlerede açık ama
Plesk - Azure gibi satım - alım konularında iş çok sıkıntıda ve uzun
Eğer bir gezgin ile alım -satım yapcaksa (AZURE gibi gidişatı uzun süren ) ESCROW Dahil olmasın olacak isede 2 taraf onayladıktan sonra gerisi alakadar etmez mantığında olsun.
Level 2 gibi forumu artık tanıyan yada forumda ticareti dönmüş kişilere ( azure vs.) ESC olsun.
Hızlı olan işlerde @İbrahim abim mükemmel ama azure gibi plesk gibi gidişhatı belli olmayan konularda esc nin yapabileceği bir şey yok
ama bir tokat mevzusu olunca ESC' yede yük biniyor lakin eğer alan adam ve veren adam onayladıysa sorun yok .
Lakin alan adam alırken memnun olup tokatlanınca ESC' ye laf atmaması lazım.
Kendi fikirlerim budur.
@Al Simmons @Mectruy @Nobody @SkullZ
Gezginler ile iş yaparken ESC olması çok güzel bir şey
Escrow instagram alım satım gibi işlerde ESCROW çok güzel Gezginlerede açık ama
Plesk - Azure gibi satım - alım konularında iş çok sıkıntıda ve uzun
Eğer bir gezgin ile alım -satım yapcaksa (AZURE gibi gidişatı uzun süren ) ESCROW Dahil olmasın olacak isede 2 taraf onayladıktan sonra gerisi alakadar etmez mantığında olsun.
Level 2 gibi forumu artık tanıyan yada forumda ticareti dönmüş kişilere ( azure vs.) ESC olsun.
Hızlı olan işlerde @İbrahim abim mükemmel ama azure gibi plesk gibi gidişhatı belli olmayan konularda esc nin yapabileceği bir şey yok
ama bir tokat mevzusu olunca ESC' yede yük biniyor lakin eğer alan adam ve veren adam onayladıysa sorun yok .
Lakin alan adam alırken memnun olup tokatlanınca ESC' ye laf atmaması lazım.
Kendi fikirlerim budur.
@Al Simmons @Mectruy @Nobody @SkullZ