Esporanaliz.com Makaleci Aranıyor.

Konu Özeti

Esporanaliz.com için League of Legends bilgisine sahip, en az 400 kelimelik özgün makaleler yazabilecek yazarlar aranıyor. 100 kelime başına 1.5 TL ödeme yapılacak olup, kopya içerik ve anlamsız uzatmalar kabul edilmiyor. Konu başlıkları site tarafından sağlanacak ve özellikle öğrenciler için ek gelir fırsatı sunuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E sporda bilgili
Lol Bilgisi Olan
en az 400 kelime yazabilcek saçmalamadan ( tüm detaylaria birlikte burda şimdi detaylari acikliyorum detaylara geliyoruz) gibi uzatip boş yapanlar yazmasin.
100 Kelimeye 1.5 TL öderim.
Noktalama işaretlerini bilen coppy paste içerik atanlarda yazmasin takinini yapabiliyorum öğrenci kardeslerim süper ek gelir yapabilirsiniz kendinizi geliştirmek adina yazip deneyebilirsiniz.
Yazilacak konu başlıklarını ben size iletirim

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

E sporda bilgili
Lol Bilgisi Olan
en az 400 kelime yazabilcek saçmalamadan ( tüm detaylaria birlikte burda şimdi detaylari acikliyorum detaylara geliyoruz) gibi uzatip boş yapanlar yazmasin.
100 Kelimeye 1.5 TL öderim.
Noktalama işaretlerini bilen coppy paste içerik atanlarda yazmasin takinini yapabiliyorum öğrenci kardeslerim süper ek gelir yapabilirsiniz kendinizi geliştirmek adina yazip deneyebilirsiniz.
Yazilacak konu başlıklarını ben size iletirim
Hala guncelse varım dostum

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,745Konular
3,290,218Mesajlar
324,499Kullanıcılar
Üst Alt