Evet Ehliyet Alanlar

Arkadaşlar iş gereği ehliyet almam gerekiyor ortalama süreci ve ne kadar sürede aldığınızı deneyimlerinizi aktarır mısınız

Arkadaşlar iş gereği ehliyet almam gerekiyor ortalama süreci ve ne kadar sürede aldığınızı deneyimlerinizi aktarır mısınız

Temmuz 10'da kayıt oldum. Yarın E-Sınava Gireceğim. Sınav başarılı olursa 1-2 hafta sonra Direksiyon sınavına giriyorum. Direksiyonda başarılı olursa ehliyeti istediğim zaman gidip alabilirim.

bro ben 2. seferde aldım direksyon sınavında kaldım parkta kaldım teorik sınav cok basit mal değilsen geçersiniz. Önemli olan direksyon sınavıdır. Kesinlikle kursuna gidin ben biliyorum havasına girerseniz kesin kalırsınız.

Temmuz 10'da kayıt oldum. Yarın E-Sınava Gireceğim. Sınav başarılı olursa 1-2 hafta sonra Direksiyon sınavına giriyorum. Direksiyonda başarılı olursa ehliyeti istediğim zaman gidip alabilirim.
Ders almadan sınava nasıl giriyon kardeş ? Emin ol 1 aya anca sinava girersin kart felan isleri toplam 2 ayini bulur gene

Lise 4 te okurken kayıt oldum mayıs tı herhalde Haziran da teslim aldım. Tekte geçtim iki sınavı da. Teori kolay diye çalışmamazlık yapma sandığın kadar kolay değil.

direksiyon sınavina iyi hazirlan 3 kişi arkanda yanindaki ibineler heyecan yaptiriyor kalman için.

Dikkat et arkada 3 tane oç olur kafanı karıştırırlar ben onlar yüzünden ehliyetimi yaktım siz yakmayın // kavga ettim

131,713Konular
3,270,543Mesajlar
315,973Kullanıcılar
SqyrixSon Üye
Üst Alt