Exploit Satış sitesi

• Konuyu başlatan BlackDewil
  • Başlangıç tarihi
B

BlackDewil

selamun aleykum. Mangalda etleri gomdum maden suyunu içerken aklıma geldi bi soriym dedim.

0day.today gibi exploit - tool satış sitesi açsam ödemeleri kolaylaştıracak , dolandırıcıları engelleyecek şekilde bir sistem kursam bu siteden alışveriş yapar mısınız?

Kendi kişisel exploitlerimi satisa koyacagim. Çoğunluk alışveriş yaparız der ise siteye davetiyeli üyelik sistemi getirip nadir kişileri alıcam , herkes giremeyecek.

Exploitler de kontrol edilecek , çalışanlar satılacak.

B

BlackDewil

Şimdi milletin exploitini çalacan diyen kuş beyinli aq evladlari için not bırakayım ; sizin 0day.today e bildirdiğiniz exploitler zaten somurulup paylaşıyor ve çoğu scam

storm

no ego no stress
Rating - 0%
güncel tutarsan fiyatta kolaylık yaparsan iyi olur tutar

Rating - 0%
güzel fikir ama bence fazla alıcı çıkmaz trde çoğunluk brute sqlmap biliyor başka bir şey yok çoğu kişi stack buffer overflowun değişken kapasitesinden daha fazla değer girildiğinde gerçkleştiğini dahi bilmiyor istek olacak şey belli ama root exploit :D

D

deleted

Para kazanmak için her türlü işe girişen hacker gibi hacker !!

A

Anarchosa

Ekstradan daha önceden de yaptığın gibi istenilen yazılımı yapmak içinde bir hizmet verebilirsin sayfada reis.
Sayfa farklı kitlelere ulaşırsa büyütürsün gibi geliyor.

B

BlackDewil

Ben elimdeki edu 0day , Apache 0day , root exploitler saticam.
güzel fikir ama bence fazla alıcı çıkmaz trde çoğunluk brute sqlmap biliyor başka bir şey yok çoğu kişi stack buffer overflowun değişken kapasitesinden daha fazla değer girildiğinde gerçkleştiğini dahi bilmiyor istek olacak şey belli ama root exploit :D
Bof bundan ibaret değil. Root exploit de var onu da satariz.

B

BlackDewil

sen kaliteli bir sistem ortaya çıkar isteyerek emek verip, hak ettiği değeri uzun vadede bile olsa bulacaktır.
sistem üzerinde uzun süre uğraşacağım. burda amacım nabız ölçmek biraz kim ne yapar ne eder diye. sistemden yana sıkıntımız yok çok şükür , babasını yazarız biliyosun mec :)

Desteklerim elimde kıytı köşede duran bir iki exploit var :') fakat global yaklaşman lazım bu olaya sadece Tr bazında takılırsan proje batar
eyvallah , dediklerin doğru dikkate alırım dostum.

Rating - 0%
dostum sistemini açarsın bizimde kendi exp leri satabileceğimiz bir alan oluşturursun davetiye sistemi çok mantıklı kesinlikle katılıyorum Mec abinin dediği gibi sistem güzel olursa er yada geç meyvesini alırsın. benden tam destek sana

131,602Konular
3,269,627Mesajlar
315,551Kullanıcılar
AntiFredSon Üye
Üst Alt