exploitler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
Exploitler belirsiz kişiler tarafından hazırlanıp piyasada yaygın olan wordpress,mybb,vbulettin gibi sistemlerin yazılım hatalarını bulup veya bug dedimiz kodlar yardımıyla hatalar ve acıklardan faydalanarak sistemi ele geçirmeyi amaçlar
3 çeşit exploit var 1-remote Exploit 2-local Exploit 3-client Side Exploit bunlardan ayrı bide zero-day exploitler var.
Sizin kullanacağınız daha çok local exploitler kullanması diğerlerine göre kolay.Bu exploitler çalıştırmak içinde bilgisayarınızda yuklu olması gereken programlaama dilleri yuklu olması ve modemınızı hedefte ki siteye bağlayacak 1 adet port (bağlantı noktanızı modem ayarlarından acmanız lazım)
bende bilmiyodum ama öğrendim yapabiliyon mu derseniz yapamıyom cunku sağlam exploit yok parayla satıolar 10.000$ gibi meblalara bizim 2016 da elımıze gelen exploitler 2014-2015 den kalma exploitler oluyo genelde bu exploitlerle herkes farklı işler yapıyo kimi kredi kartlarını yurutuyo kimi mailleri calıyo kimi databaseleri kopyalıyo uykum var bu kadar yazabıldım ıyı geceler

Rating - 0%
Hocam karar sizin ama exploit için iyice gelişmek gerektiğini düşünüyorum. Başlangıç için SQL İnjection daha faydalı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,462Konular
3,268,378Mesajlar
315,206Kullanıcılar
lotis27806Son Üye
Üst Alt