Facebook + İnstagram çalma 2021 (new)

Öncelikle kişinin E-postasını bilmemiz gerekiyor.. Peki nasıl buluruz diye soracak olursanız inanın onu bende bilmiyorum, yada şuan aklıma gelmiyor.. :) Ufak araştırma sonucu...

Öncelikle kişinin E-postasını bilmemiz gerekiyor..
Peki nasıl buluruz diye soracak olursanız inanın onu bende bilmiyorum, yada şuan aklıma gelmiyor.. :)
Ufak araştırma sonucu bulursunuz..
Daha sonra diyelim e-postayı buldunuz.
atıyorum e posta ([email protected]) bu mailin aynısını ( [email protected] ) diye açıyoruz..
googleden facebook a giriyoruz.. ama https://mbasic.facebook.com/ bu linke giriyoruz daha sonra şifreyi unuttum diyin
buldugunuz e postayı yazın ve

Ekran Görüntüsü (10).png
Karşinıza böyle bi ekran gelecek..
baska bir yol deneye basıyoruz..

Ekran Görüntüsü (12).png
burda ise bunlara artık erşim yokmu diyoruz.

Ekran Görüntüsü (13).png
burda ise onun epostasının aynısından actıgımız epostayı seciyoruz gmail hotmail vs diye
hotmail ile örnek veriyorum hotmail sectiniz ve adamın mailini giriş ekranına yazıyoruz.
daha sonra şifrremi unuttum karşımıza secenekler gelecek sms mail vs diye bunların hiçbirine erişimim yok diyoruz.
daha sonra karşımıza
Ekran Görüntüsü (15).png
böyle biyer gelecek burda diyor ki sizinle nerden iletişim kuralım ?
burda onun adına açtığımız mail var ya işte oraya onu giriyoruz...
Böylelikle yaklasık 24 saat veya 48 saat arasında bir mail alacaksınız.. benden demesi :)
Kolay Gelsin..

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle kişinin E-postasını bilmemiz gerekiyor..
Peki nasıl buluruz diye soracak olursanız inanın onu bende bilmiyorum, yada şuan aklıma gelmiyor.. :)
Ufak araştırma sonucu bulursunuz..
Daha sonra diyelim e-postayı buldunuz.
atıyorum e posta ([email protected]) bu mailin aynısını ( [email protected] ) diye açıyoruz..
googleden facebook a giriyoruz.. ama https://mbasic.facebook.com/ bu linke giriyoruz daha sonra şifreyi unuttum diyin
buldugunuz e postayı yazın ve

Ekli dosyayı görüntüle 19356
Karşinıza böyle bi ekran gelecek..
baska bir yol deneye basıyoruz..

Ekli dosyayı görüntüle 19357
burda ise bunlara artık erşim yokmu diyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 19358
burda ise onun epostasının aynısından actıgımız epostayı seciyoruz gmail hotmail vs diye
hotmail ile örnek veriyorum hotmail sectiniz ve adamın mailini giriş ekranına yazıyoruz.
daha sonra şifrremi unuttum karşımıza secenekler gelecek sms mail vs diye bunların hiçbirine erişimim yok diyoruz.
daha sonra karşımıza
Ekli dosyayı görüntüle 19359
böyle biyer gelecek burda diyor ki sizinle nerden iletişim kuralım ?
burda onun adına açtığımız mail var ya işte oraya onu giriyoruz...
Böylelikle yaklasık 24 saat veya 48 saat arasında bir mail alacaksınız.. benden demesi :)
Kolay Gelsin..
@Lutfu senin konum değil mi bu 🤭

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,010Konular
3,273,993Mesajlar
316,756Kullanıcılar
ttnetpppoe3Son Üye
Üst Alt