Facebook Medya Hakkında

Hesap kapanmıştı. Ben Facebook Medyasıyla iletişime geçiyorum fakat dedikleri şey söylediğiniz hesapta yönetici konumunda gözükmüyorsunuz işlem yapamıyoruz diyip form atıyorlar...

Hesap kapanmıştı. Ben Facebook Medyasıyla iletişime geçiyorum fakat dedikleri şey söylediğiniz hesapta yönetici konumunda gözükmüyorsunuz işlem yapamıyoruz diyip form atıyorlar bir tane. İlk defa medya kullanıyorum nasıl yapacağız yol gösteren biri olursa karşılıksız kalmaz.

Hesap kapanmıştı. Ben Facebook Medyasıyla iletişime geçiyorum fakat dedikleri şey söylediğiniz hesapta yönetici konumunda gözükmüyorsunuz işlem yapamıyoruz diyip form atıyorlar bir tane. İlk defa medya kullanıyorum nasıl yapacağız yol gösteren biri olursa karşılıksız kalmaz.
kapanan hesap başkasına ait ise olabilir çözüm bilmiom

hocam medyam yok ama şey yapıcaksınız sanırım açmak istediğin hesabı senin yan hesap olarak göstermen gerekiyor yani senin olduğuna sm cekip inandırmalısın 😂

hocam medyam yok ama şey yapıcaksınız sanırım açmak istediğin hesabı senin yan hesap olarak göstermen gerekiyor yani senin olduğuna sm cekip inandırmalısın 😂
Direkt dedikleri şey bu facebook reklam hesabına bağlı olmadığı için bir şey yapamıyoruz yani cihaz falan demiyor hocam zaten orada SM çektim işte daha reklam vermemiştik falan tam verecekken kapandı hesap falan ama onlarda bir işlem yapamıyormuş hesap facebook hesabına bağlı olmadığı için aradılar biraz muhabbet ettik anlattı falan açanlar nasıl açıyor merak ettim

client olabilir hocam o belli miktarda reklam gecince sadece reklam konusunda yardımcı oluyorlar diye biliyorum medya desteği büyük tikli işletme hesaplarında oluyor.Yanlısım varsa bilgisi olan arkdaşlar düzeltsin

client olabilir hocam o belli miktarda reklam gecince sadece reklam konusunda yardımcı oluyorlar diye biliyorum medya desteği büyük tikli işletme hesaplarında oluyor.Yanlısım varsa bilgisi olan arkdaşlar düzeltsin
Benimde tam bilgim yok client olabilir neyse biraz daha ödeme yapayım o zaman ya

o media çöp , yani demek istiyor ki o kapanan hesap senin iletişime geçtiğin portalda herhangi bir sayfada yöneteci veya bağlantılı değil. Sana 3 5 form atıp dosya kapatacaklar

client çöp canım sana 38 83 formu atarlar adamların lnstagram bilgileri sıfır canım çöp yani medya almak istiyorsan 20.000 USD gerekli reklam geçilecek ve facebook hesabına mavi tikli lnstagram hesabı bağlı olacak aynı şekilde facebook hesabın yada sayfan tikli olacak.

131,868Konular
3,272,155Mesajlar
316,436Kullanıcılar
cuhaoaosmSon Üye
Üst Alt