Fake +90 No Alma Basit birsey

Merhaba Arkadaşlar Fake no almak icin 1.50 tl veriyorsunuz Siteye Giriş Yapiyorsunuz İcinde İstediğiniz Ülkenin nosu var Türk no alcaksanız size önerim virus total 21 den alın...

Merhaba Arkadaşlar Fake no almak icin 1.50 tl veriyorsunuz
Siteye Giriş Yapiyorsunuz İcinde İstediğiniz Ülkenin nosu var Türk no alcaksanız size önerim virus total 21 den alın Arkadaşlar Türk No Lar çalıntı oluyor ve bazen Numaralar Bugda Oluyor Yani 13 saat fln girilmiyor ve böyle birseye denk gelirseniz iptale basıp geri odeme aliyorsunuz
İŞİNİZİ SERİ halledin yoksa geri alınıyor hemen no lar

WHATSAPP EBEDİ NASIL CEKERİM DERSENİZ
Hesaba girip seri şekilde 2 doğrulama ekledikten sonra whatsapp bussines den sürekli ara mesaj göndere tiklicaksiniz ve 13 saat yicek hesap 13 saat sizde kalici durucak sonra 13 saat sonra yine ayni sekilde devam ediyorsunuz bu sefer 24 saat yicek -ye dusurene kadar deniyceksiniz Ve Whatsapp sizde ebedi kalıcak

NO LAR ÇALINTI OLDUĞU İCİN YASAL SUÇU VARMI BİLMİYORUM AMA HİCBİR SORUMLULUK ALMİYORUM YAPMANİZİ ONERMEM

SİTENİN LİNKİ : 5sim.net

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-13-13-58-25-838_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-05-13-13-58-25-838_com.android.chrome.jpg
    281.4 KB · Görüntüleme: 21
Siteye Giriş Yapiyorsunuz İcinde İstediğiniz Ülkenin nosu var Türk no alcaksanız size önerim virus total 21 den alın Arkadaşlar Türk No Lar çalıntı oluyor ve bazen Numaralar Bugda Oluyor Yani 13 saat fln girilmiyor ve böyle birseye denk gelirseniz iptale basıp geri odeme aliyorsunuz

Hesaba girip seri şekilde 2 doğrulama ekledikten sonra whatsapp bussines den sürekli ara mesaj göndere tiklicaksiniz ve 13 saat yicek hesap 13 saat sizde kalici durucak sonra 13 saat sonra yine ayni sekilde devam ediyorsunuz bu sefer 24 saat yicek -ye dusurene kadar deniyceksiniz Ve Whatsapp sizde ebedi kalıcak

NO LAR ÇALINTI OLDUĞU İCİN YASAL SUÇU VARMI BİLMİYORUM AMA HİCBİR SORUMLULUK ALMİYORUM YAPMANİZİ ONERMEM

çekilen numaralar rat ile geliyor panele önermiyorum mahkemelik olabilirsiniz gizlenmeyi bilmiyorsanız 5 den fazla wp çektim 5 ide gitti -1 e düşürülmüyor yapan da nasıl yapıyor anlamış değilim :D

nes den sürekli ara mesaj göndere tiklicaksiniz ve 13 saat yicek hesap 13 saat sizd

eyw

131,932Konular
3,272,762Mesajlar
316,582Kullanıcılar
UgurBABAAASon Üye
Üst Alt