Fake No Alma (Instagram İçin)

Gerekli uygulamalarımız: TextMe Up Herhangi bir vpn programı Vpn programından amerikayı seçip textme up a kaydoluyoruz yaş aralığını 18-20 seciyoruz Alt kısımda en sağdaki...

Gerekli uygulamalarımız:
TextMe Up
Herhangi bir vpn programı

Vpn programından amerikayı seçip textme up a kaydoluyoruz yaş aralığını 18-20 seciyoruz

Alt kısımda en sağdaki işarete basıp numara alıyoruz Amerika (+1) seçip kod yerine 321 yaziyoruz daha sonra florida nosu alıp wp a yaziyoruz Beni Ara şeklinde doğrulama ya basıyoruz seri bı şekilde text me. Up a gelip sesli mesajlara basıp kodu dinliyoruz ve wp ı doğruluyoruz

Pp yi Instagram Logo yapıyoruz
İsmi de nstagram yapıyoruz

Gerekli uygulamalarımız:
TextMe Up

Vpn programından amerikayı seçip textme up a kaydoluyoruz yaş aralığını 18-20 seciyoruz

Alt kısımda en sağdaki işarete basıp numara alıyoruz Amerika (+1) seçip kod yerine 321 yaziyoruz daha sonra florida nosu alıp wp a yaziyoruz Beni Ara şeklinde doğrulama ya basıyoruz seri bı şekilde text me. Up a gelip sesli mesajlara basıp kodu dinliyoruz ve wp ı doğruluyoruz

Gerekli uygulamalarımız:
TextMe Up

131,822Konular
3,271,677Mesajlar
316,294Kullanıcılar
mrfrozenxSon Üye
Üst Alt