Fake No Alma :) Part 1 (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 28, 2020
Credits
18
Rating - 0%
Selamun aleyküm arkadaşlar uzun zamandır piyasada yoktum ara vermiştim yıllar oldu ve piyasaya yeniden girdim farklı bir nickle "Nemesis" neyse konumuz bu değil arkadaşlar bugün sizlere fake numara almayı anlatacağım +1 ve +44 şimdi nasıl alınacağını göstereceğim.


En Kolay Fake Numara Alma Taktiği ; Google Play Store'den "Freetone" Adlı Uygulamayı İndirin Ondan Sonra İse Bir tane "Vpn" Uygulamasını İndirin VpnHub,FreeVpn Gibi Uygulamalar. Ondan Sonra Vpn Açın Ve Amerikaya Bağlanın Eğer Amerikaya Bağlanırsanız +1 No Alırsınız +44 Almak İstiyorsanız Birleşik Krallığa Bağlanmanız Gerekicek Ben +1 Tercih Ediyorum O Yüzden Amerikaya Bağlanıcam Neyse Ondan Sonra "FreeTone" Adlı Uygulamaya Girin Ve İleri İleri Değin Mavi Butonun İçinde "Creat Acoount" Yazıcak Ona Tıklıyorsunuz Ve Mail Yerini Sallıyorsunuz Random Atın Arkadaşlar, Şifreyide Aynı Şekilde Neyse Giriş Yaptıktan Sonra İse Aşağıda Numbers Kısmına Tıklıyoruz Tıkladıktan Sonra "+" İşaretine Tıklıyoruz Oradan +1 , +44 Alabilirsiniz. Aldıktan Sonra Whatsapp Business'i İndirin
Ve Aldığınız O
Fake Numarayı Kopyalayıp Whatsapp Bussines'e Yapıştırın Ve "Sms" Kısmına Tıklayın Ve Doğrulama Yollanacaktır "Fretone" Adlı Uygulamaya Girin. Oraya Kod Gelecektir O Kodu Whatsapp Businese Yapıştırın Ve Fake Numaranızı Kullanın.



Saygılarımla 'Nemesis
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top