FBI'cı arkadaşlarım Yardımm (HELP)

Uzun zamandır birini arıyorum ve uzun zamandır sosyal medya hesapları pasif instagramı yok, facebook da numarası yok kafası estikçe facebook a girmesiyle messenger yoluyla...

Uzun zamandır birini arıyorum ve uzun zamandır sosyal medya hesapları pasif instagramı yok, facebook da numarası yok kafası estikçe facebook a girmesiyle messenger yoluyla ulaşabildiğim biriydi artık girmiyor elimde sadece yaşadığı, okuduğu şehirler ve okul-bölüm ve bir fotoğrafı var sadece. Bana yardım edebilecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Not: En azından bir yol gösterin.

Uzun zamandır birini arıyorum ve uzun zamandır sosyal medya hesapları pasif instagramı yok, facebook da numarası yok kafası estikçe facebook a girmesiyle messenger yoluyla ulaşabildiğim biriydi artık girmiyor elimde sadece yaşadığı, okuduğu şehirler ve okul-bölüm ve bir fotoğrafı var sadece. Bana yardım edebilecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Not: En azından bir yol gösterin.
bunu ancak fiziksek yollar ile yapabilirsin malum corona var kişiden ne kadar veri edindin? hangi semptte yaşıyordu neleri seviyordu demekki iyi bir sosyal mühendis degilsinki kişi sana bağlı kalamamış

131,778Konular
3,271,257Mesajlar
316,157Kullanıcılar
Üst Alt