Fidye DDoS (1 Viewer)

Axis

5566
Joined
Jul 30, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Fidye DDoS


DDoS saldırıları tehdidi altındaki para zorla alma eğilimi bu çeyrekte daha belirgindir. Bu yaklaşım "fidye DDoS" veya "RDoS" olarak adlandırıldı. Siber suçlular, kurbanın şirkete 5 ila 200 bitkisel fidye talebinde bulunan bir mesaj gönderiyorlar. Ödeme yapılmaması durumunda, mağdurun temel bir web kaynağına DDoS saldırısı düzenleyeceğini taahhüt ederler. Bu gibi mesajlara genellikle saldırganın gücünün gösterilmesi olarak hizmet eden kısa vadeli saldırılar eşlik eder. Kurban dikkatle seçilir. Genellikle, mağdur kaynaklar kullanılamıyorsa önemli kayıplarla karşı karşıya kalacak bir şirkettir.



Yukarıda adı geçenlerden farklı olarak başka bir yöntem de var: siber suçlular çok hızlı bir şekilde gelir elde etmeyi umuyorlar ve siber suçlular, DDoS saldırısı tehditleriyle fidye mesajları göndererek, bunlarla ilgili ayrıntıları dikkate almayan çok sayıda şirketle iletişim kuruyorlar. şirketlerin faaliyetleri. Çoğu durumda, gösteri amaçlı bir saldırı başlatmazlar. Fidyeyi ödemek, bir şirket için belirli bir itibar yaratacak ve diğer siber suç gruplarının daha fazla saldırıya neden olacaktı.


Bu grupların şu anda iyi koordine edilmiş hacker profesyonel ekipleri tarafından değil, sadece bir "gösteri amaçlı saldırı" için araçlara sahip DDoS saldırısı başlatma becerisine sahip olmayan yeni başlayanlar tarafından daha fazla temsil edildiği unutulmamalıdır. Bu düzene kurban giden şirketler, bir nedenden ötürü, hizmetlerini güvence altına almak için hiçbir kaynağa sahip olmayan, ancak fidyeyi ödemek için mevcut fonlarla ayrılabilecek olan şirketlerdir.

Kaynak
 

Axis

5566
Joined
Jul 30, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Ddos Lamerliktir Bla Bla Bla Amk Siz Hacker Oldunuzda Ne Oldu İstediğiniz kadar Lamer Deyin Bakın Adamlar İşi Paraya Dökmüş Koskoca Borsaları Yerle Bir Ediyorlar .
 

Users who are viewing this thread

Top