Arkadaşlar dün akşam anlamadığım bir şekilde bilgisayarıma fidye virüsü girmiş ve tüm dosyalarımı .neer uzantısı koyup şifrelemiş. Bunun için bir kaç program yükledim ama...

Arkadaşlar dün akşam anlamadığım bir şekilde bilgisayarıma fidye virüsü girmiş ve tüm dosyalarımı .neer uzantısı koyup şifrelemiş. Bunun için bir kaç program yükledim ama ücretliydi ve crack versiyonunu indirmeye çalışıp tekrar virüs yemek istemiyorum ne yapmalıyım. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşşekkürler. İyi Forumlar...

malwarebytes katılımsız sürümünü yükleyip bilgisayarını güvenli modda taratabilirisin sana temiz bir link bırakıyorum buraya indirip katılımsız verison ile taratırsın bunda virus yok beni 6-7 kere kurtardı bu program TIKLA İNDİR illa cracksiz bir version istersen de paraya kıyman gerek biliyorsun.

malwarebytes katılımsız sürümünü yükleyip bilgisayarını güvenli modda taratabilirisin sana temiz bir link bırakıyorum buraya indirip katılımsız verison ile taratırsın bunda virus yok beni 6-7 kere kurtardı bu program TIKLA İNDİR illa cracksiz bir version istersen de paraya kıyman gerek biliyorsun.
kanka saçma sapan bir virüs sinir krizine soktu ya
hayır crack yüklemeye korkuyorum artık slkdfjsfıjsdf

kanka saçma sapan bir virüs sinir krizine soktu ya
hayır crack yüklemeye korkuyorum artık slkdfjsfıjsdf
bilindik sitelerden indirisen crack leri sıkıntı olmuyor ben senelerdir yapıyorum olay şöyle patla veriyor aslında sadece crack dosyasını paylaşan siteler de abuk subuk virus ler çıkıyor fakat program ve cracki aynı dosya içine koyanlarda pek sorun çıkmıyor ama tercihen programların direkt olarak katılımsız versionunu indirmek daha mantıklı crack derdi yok tek yapman gereken setup o kendisi key liyor zaten

Arkadaşlar dün akşam anlamadığım bir şekilde bilgisayarıma fidye virüsü girmiş ve tüm dosyalarımı .neer uzantısı koyup şifrelemiş. Bunun için bir kaç program yükledim ama ücretliydi ve crack versiyonunu indirmeye çalışıp tekrar virüs yemek istemiyorum ne yapmalıyım. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşşekkürler. İyi Forumlar...
bklm

131,843Konular
3,271,926Mesajlar
316,366Kullanıcılar
RAGNAR020202Son Üye
Üst Alt