Yardım Fikirleriniz önemli

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar,

Sıfırdan bir script geliştirmek istiyorum ama hangi tür bir scriptin Türkiye piyasasında daha çok talep göreceği konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Günümüzde piyasada birçok hazır sistem var ama gerçekten ihtiyaç duyulan ve kullanıcıların ilgisini çekecek bir proje geliştirmek istiyorum.

Sizce:

Hangi alanda bir script daha çok ilgi çeker? (E-ticaret, ilan, haber, üyelik sistemi vb.)

Hangi özellikler olmazsa olmaz olmalı?

Laravel, Node.js, PHP gibi hangi teknolojiler daha avantajlı olur?

Türkiye piyasasında bilgili arkadaşlar veya bu alanda fikir sahibi olanlar önerilerini paylaşırsa çok sevinirim. Te
şekkürler!

Rating - 0%
Bilginize : Script satış için olacak Scripte göre uyğun bir fiyat biçilecektir.

Nanchew 

Allahümme kun bî
Rating - 100%
Merhaba arkadaşlar,

Sıfırdan bir script geliştirmek istiyorum ama hangi tür bir scriptin Türkiye piyasasında daha çok talep göreceği konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Günümüzde piyasada birçok hazır sistem var ama gerçekten ihtiyaç duyulan ve kullanıcıların ilgisini çekecek bir proje geliştirmek istiyorum.

Sizce:

Hangi alanda bir script daha çok ilgi çeker? (E-ticaret, ilan, haber, üyelik sistemi vb.)

Hangi özellikler olmazsa olmaz olmalı?

Laravel, Node.js, PHP gibi hangi teknolojiler daha avantajlı olur?

Türkiye piyasasında bilgili arkadaşlar veya bu alanda fikir sahibi olanlar önerilerini paylaşırsa çok sevinirim. Te
şekkürler!
Her sektör için script zaman zaman talep görüyor. Yani bir portföy oluşturman sağlıklı olacaktır.

Rating - 0%
Her sektör için script zaman zaman talep görüyor. Yani bir portföy oluşturman sağlıklı olacaktır.
Teklifin için teşekkürler hocam , Aynen öyle yapmayı düşünüyordum sadece dedim bilgi alayım öyle irelleyeyim , Amma dediğini yapmam daha mantıklı olur tekrar teşekkürler :)

131,558Konular
3,269,182Mesajlar
315,410Kullanıcılar
BatenosSon Üye
Üst Alt