Fikirlerinize İhtiyacım Var

Arkadaşlar Araç aksesuarlarının satıldığı montajının yapıldığı bi dükkan açtım ( işim 4x4 pikap araçlar için / offroad dönüşümlerin yapıyoruz ) benim sormak istediğim kısımda...

Arkadaşlar Araç aksesuarlarının satıldığı montajının yapıldığı bi dükkan açtım ( işim 4x4 pikap araçlar için / offroad dönüşümlerin yapıyoruz ) benim sormak istediğim kısımda şu; ürünlerimi internet üzerinden de satmak istiyorum . Trendyol Hepsiburada gibi platformlar komisyonu kdvydi derken fiyatı uçuruyo daha samimi platformlar var mı . Mesela Facebook gibi letgo gibi . Tavsiye edebileceğiniz başka uygulamalar burda da satılır diyeceğiniz yerler .
Birde bu internette öne çıkmak için ya da Instagram'da satış yapmak takipçi çekmek güvenilir olmak için her konuda tavsiyenize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_20211229_142813_639.jpg
    IMG_20211229_142813_639.jpg
    154.3 KB · Görüntüleme: 11
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar Araç aksesuarlarının satıldığı montajının yapıldığı bi dükkan açtım ( işim 4x4 pikap araçlar için / offroad dönüşümlerin yapıyoruz ) benim sormak istediğim kısımda şu; ürünlerimi internet üzerinden de satmak istiyorum . Trendyol Hepsiburada gibi platformlar komisyonu kdvydi derken fiyatı uçuruyo daha samimi platformlar var mı . Mesela Facebook gibi letgo gibi . Tavsiye edebileceğiniz başka uygulamalar burda da satılır diyeceğiniz yerler .
Birde bu internette öne çıkmak için ya da Instagram'da satış yapmak takipçi çekmek güvenilir olmak için her konuda tavsiyenize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkür ederim
reklam çıkma diye yaz googleye instadan faceden reklam çık tendyola gittigidiyorada gir

tg @ahmetserdarwq yazn yardımcı olayım

Trendyolda 1 urun satildigi zaman havaya ucan tanidiklarim var , trendyol cok asiri musteri destegi veriyor sana pahaliya mal olur

132,108Konular
3,275,135Mesajlar
316,913Kullanıcılar
VAVENSon Üye
Üst Alt