Film Sitesi Ortak

Merhaba, farklı bir konseptle film sitesi kurmak istiyorum. Bunun için ortak arıyorum. Ortaktan beklentim ara-sıra içerik eklemesi ve offshoree host domain sağlaması, site...

Merhaba, farklı bir konseptle film sitesi kurmak istiyorum. Bunun için ortak arıyorum. Ortaktan beklentim ara-sıra içerik eklemesi ve offshoree host domain sağlaması, site kurulumu, yönetimi ve kazanç sistemiyle beraber moderasyon ekibi bana ait. Elimde nostaljik, yeni, yerli yabancı birçok film var bunları değerlendirmek istiyorum.

Merhaba, farklı bir konseptle film sitesi kurmak istiyorum. Bunun için ortak arıyorum. Ortaktan beklentim ara-sıra içerik eklemesi ve offshoree host domain sağlaması, site kurulumu, yönetimi ve kazanç sistemiyle beraber moderasyon ekibi bana ait. Elimde nostaljik, yeni, yerli yabancı birçok film var bunları değerlendirmek istiyorum.
kurabilirim host ve domain ayarlarsan ama ortak olamam.

e
yw

131,707Konular
3,270,476Mesajlar
315,938Kullanıcılar
barox03Son Üye
Üst Alt