Film Sitesi Ortak (1 Viewer)

Merhaba, farklı bir konseptle film sitesi kurmak istiyorum. Bunun için ortak arıyorum. Ortaktan beklentim ara-sıra içerik eklemesi ve offshoree host domain sağlaması, site...

Merhaba, farklı bir konseptle film sitesi kurmak istiyorum. Bunun için ortak arıyorum. Ortaktan beklentim ara-sıra içerik eklemesi ve offshoree host domain sağlaması, site kurulumu, yönetimi ve kazanç sistemiyle beraber moderasyon ekibi bana ait. Elimde nostaljik, yeni, yerli yabancı birçok film var bunları değerlendirmek istiyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba, farklı bir konseptle film sitesi kurmak istiyorum. Bunun için ortak arıyorum. Ortaktan beklentim ara-sıra içerik eklemesi ve offshoree host domain sağlaması, site kurulumu, yönetimi ve kazanç sistemiyle beraber moderasyon ekibi bana ait. Elimde nostaljik, yeni, yerli yabancı birçok film var bunları değerlendirmek istiyorum.
kurabilirim host ve domain ayarlarsan ama ortak olamam.

e
yw

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,246Konular
3,283,326Mesajlar
319,691Kullanıcılar
fvrtgbdSon Üye
Üst Alt