filzila yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
arkadaşlar ben hostinger.web.tr den ücretsiz bir site açtım ftp den bağlanmak istedim bunun içinde filezilla programını kullandım ama hata veriyor "klasör listesi alınamadı" diye eskiden site açınca direk bağlanılıyordu acaba hostinger birşey mi yaptı bilmiyorum. çözümü bilen yardımcı olsa çok makbule geçer. veya bedava site açabileceğim tr.gg hariç varsa söyleseniz ftp ye bağlanabileceğim

Rating - 0%
filezillayi bilmiyorum ama gecenlerde dedigin yerden bende host aldim smart ftp cuteftp flash ftp programlariyla sikintisiz baglandim.

E

El-Cewad

FileZilla uzun zamandır bozuk aynı sorunu defalarca yaşadım doğru ftp şifresine baglanmiyor sertifika vs saçma şeyler istiyor ben kökten çözdüm sorunu FileZilla yi pc den silerek :) başka ftp programı kullan :)

Rating - 0%
FileZilla uzun zamandır bozuk aynı sorunu defalarca yaşadım doğru ftp şifresine baglanmiyor sertifika vs saçma şeyler istiyor ben kökten çözdüm sorunu FileZilla yi pc den silerek :) başka ftp programı kullan :)
vallah tüm programları indirdim onlardanda bağlanamıyorum önceden hiç böyle bir sorun yoktu

Son düzenleme:
E

El-Cewad

Virtual şifrelerini açık açık yazmizsin sildim o cevapları özelden atarsan daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,494Konular
3,268,692Mesajlar
315,272Kullanıcılar
xeraprSon Üye
Üst Alt