ESCOBAR — WhatsApp Kasa Yönetim Platformu
WhatsApp Üzerinden Yapay Zekâ Destekli Kasa Yönetim Sistemi
Merhaba SpyHackerz Ailesi,
Bugün sizlere WhatsApp üzerinden çalışan, yapay zekâ destekli profesyonel bir kasa yönetim platformu olan Escobar'ı tanıtmak istiyorum. Bu platform, kasa operasyonlarını yürütenler için özel olarak geliştirilmiş olup tüm süreci otomatize ederek iş akışınızı ciddi anlamda kolaylaştırıyor.
Escobar Nedir?
Escobar, WhatsApp grubunuza eklediğiniz akıllı bir bot aracılığıyla tüm kasa ve banka işlemlerinizi yönetmenizi sağlayan kapsamlı bir platformdur. 50'den fazla komut ile kasa açma/kapama, bakiye sorgulama, dekont oluşturma gibi birçok işlemi saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemler 3 farklı yapay zekâ modeli (ChatGPT, Claude, Gemini) desteğiyle daha akıllı ve verimli hale geliyor.
Platform 7/24 aktif olarak çalışmakta ve anlık gerçek zamanlı veri sunmaktadır.
Canlı Dashboard
Escobar'ın profesyonel web paneli sayesinde tüm kasa hareketlerinizi, banka durumlarınızı ve işlem geçmişinizi tek ekrandan anlık olarak takip edebilirsiniz. Dashboard üzerinde şu bilgiler yer alır:
- Toplam Kasa: Anlık toplam bakiye görüntüleme
- Günlük Ciro: Gün içi toplam işlem hacmi
- Aktif Grup: Bağlı WhatsApp grup sayısı
- Aktif Banka: Kullanımdaki banka hesap sayısı
- Haftalık Gelir Trendi: Grafiksel performans analizi
- Son İşlemler: Gerçek zamanlı işlem akışı
WhatsApp Bot — 50+ Komutla Tam Kontrol
Escobar botu WhatsApp grubunuza eklenir ve komutlarla çalışır. Kasa açma/kapama, banka ekleme, bakiye sorgulama, dekont oluşturma ve daha fazlası tek mesaj uzağınızda.
Örnek Komutlar:
Kod:
!durum → Anlık kasa özeti ve bakiyeler
!güncelbankalar → Aktif banka hesapları listesi
!kasaboz → Gün sonu rapor ve kapanış
!ai [soru] → Yapay zekâ ile sohbet
Özellikler
| Özellik | Açıklama |
|---|---|
| Kasa Yönetimi | Anlık bakiye takibi, otomatik sıfırlama, hizmet bedeli hesaplama. Birden fazla kasayı aynı anda yönetin. |
| Banka Takibi | Sınırsız hesap ekleme, bloke yönetimi, banka bazlı performans analizi ve IBAN doğrulama. |
| Yapay Zekâ | ChatGPT, Claude ve Gemini entegrasyonu. Sorularınızı sorun, analizlerinizi AI ile güçlendirin. |
| Dekont Üretici | Bankaya özel profesyonel PDF dekontlar saniyeler içinde. 10+ banka şablonu hazır. |
| Canlı İzleme | Socket.io ile gerçek zamanlı işlem akışı. Kim, ne zaman, ne yaptı — anında görün. |
| API Portal | White-label çözüm, webhook entegrasyonu, bakiye yönetimi. Kendi sisteminize bağlayın. |
Güvenlik
Escobar, 87+ güvenlik düzeltmesi ve endüstri standartlarında koruma ile verilerinizi güvende tutar.
- 2FA Doğrulama: İki faktörlü kimlik doğrulama
- CSRF Koruması: Cross-site request forgery önleme
- Rol Bazlı Yetki: Granüler erişim kontrolü
- Günlük Yedekleme: 14 gün saklama, gzip sıkıştırma
- 92 Joi Schema: Tüm girdiler doğrulanır
- Winston Loglama: Günlük rotasyonlu güvenlik logları
Nasıl Başlanır? — 3 Adımda Kurulum
- Botu Gruba Ekleyin: Escobar botunu WhatsApp grubunuza ekleyin, yapılandırma tek komutla tamamlansın.
- Komutlarla Yönetin: 50+ komut ile kasanızı açın, bankaları yönetin, işlemleri kaydedin. Her şey WhatsApp'tan.
- Dashboard'dan İzleyin: Web panelden tüm operasyonunuzu gerçek zamanlı takip edin, raporları indirin.
İletişim & Demo
Escobar ile kasa yönetimi artık profesyonel, güvenli ve otomatik. Demo talep etmek veya daha fazla bilgi almak için:
Website: https://getescobar.com
Tanıtım Filmi: https://getescobar.com/trailer.html
ESCOBAR. KONTROL SİZDE.
ADMiN NOT: konu başlığı bu şekilde olursa sevinirim
ADMiN NOT: konu başlığı bu şekilde olursa sevinirim
>> Finansçılar & Kasacılar Dikkat! Karşınızda çağın son teknolojisi ESCOBAR — Bırakın Escobar Çalışsın Siz Sadece Nakit Akışınızı Yönetin... [Tanıtım Filmi]
Son düzenleme: