Fiora Tokatci buraya bak sikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Bugun chatta 102K hesap 600 tl diye satilik dedim @Fiora yazicam dedi yazdi instadan forum sitem icin lazim alicam dedi konustuk dediki onden hesabi at parayi aticam diye hesaplbi attim hesaptaydim pq mail degisti oc duo facroe kaldirip kendi ekledi. Simdide engel atti hesaba hala facem ile bagliyim duo kodu istemekte. @Fiora benim zararmi karsilamazsa hurriyetini cogalticam bana 600 tl mi aticak o . Onerdigi kisi kimse onuda sikicem.

@Mectruy @Leviosa @SpyMod

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Üyenin ailevi değerlerinde başlıkta, konu içeriğinde hakaret etme. Bu seni suçsuzken suçlu durumuna kadar düşürebilir.

Çözüldü.

Şimdi şikayete gelelim;

Konuna kanıt eklemediğin sürece bir işlem yapılamaz.

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Üyenin ailevi değerlerinde başlıkta, konu içeriğinde hakaret etme. Bu seni suçsuzken suçlu durumuna kadar düşürebilir.

Çözüldü.

Şimdi şikayete gelelim;

Konuna kanıt eklemediğin sürece bir işlem yapılamaz.
Bugun chatta hesabi satiyorum dedim @Fiora alici var dedi @rochenbogen0 ve diger bikackiside sahit . Ss leri simdi hazirlayip aticam

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Ben kimseyi göndermedim şu zamana kadar bir tane karıncayı bile incitmedim bi terslik var .... Ağzını topla nereye şikayet ediyorsan da et delirtme beni

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Ekran görüntlülerini yolla komple biz de bakalım ona göre şikayetimizi edelim.

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Hani escrow 50 tl vermemek için 600 yl söğüş olmak kaçıncı seviye..
Olay şu @mectury ben sabah evet doğrudur forum sahibi tanıdığım var sosyal medya hesabı istedim . Çakalın teki bunu fırsat bilmiş çarpmış bunu buda gelmiş burda ismimle konu açıyor . Çenesini kapatsın .

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
@LordSinyor ve konu ile ilgilenen diğer üyeler, konu altında gereksiz tartışma sağlayacağınıza kanıt eklemeniz önerilir.

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
La gardaş bak yanlış konuşuyorsun yaşını bilemiyorum ama doğru yolda değilsin. Bunlara hazırlıklı ol la birisi gelmiş bunu görüp seni tokatlamış bahsettiğim forum sahibi zaten başka birisinden hesap aldı bugün gülüm etme la

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Bak ben sana düzgünce konuşuyorum sakinliğimi koruyorum . Allahını seversen kanıtla abi benim seni tokatladığımı 600 TL ney la kıçımla gülerim o paraya seninlemi uğraşıcam şu konuyu kapat seni fiora dolandırmadı başka birisi dolandırdı ne mal adamsın sen aq sövelimmi illa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,579Konular
3,269,288Mesajlar
315,448Kullanıcılar
westside35Son Üye
Üst Alt