FireWall Programlar hepsi Birarada BEN VENOM (1 Viewer)

Joined
Jul 28, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Banlanmıştım bu yeni hesap aranıza geri aldığınız için @Mectruy @FataLworm kardeşlerime teşekkür ederim.Hatamı biliyorum ama artık yapmayacağım.Ama beni asıl üzen şey bana dost görünüp hatalarımı yüzüme vurmadan uyarmadan arkamdan konuşanlar oldu
Ama ben yine olgunlukla karşılıyorum.Ve boşveriyorum.SPY AİLEM Sizleri hala Seviyor ve Saygı duyuyorum.



ZoneAlarm Pro


ZoneAlarm, kullandığınız antivirüs programının yanına kurabileceğiniz bir güvenlik yazılımıdır. Sisteminize daha güçlü güvenlik olanakları ekleyen ZoneAlarm Pro ile bilgisayarınız artık savunmasız kalmayacak.

Güvenlik duvarı, ağ ve yazılım duvarı, anti-casus yazılım, kimlik hırsızlarına karşı savunma sağlayan teknolojisi ile sisteminizi güven içerisinde kullanabilirsiniz. Sisteminizi iç ve dış tehlikelere karşı güçlü bir savunma sistemi ile koruyan ZoneAlarm Pro ile hacker'lara karşı da sisteminizi görünmez hale getirebilirsiniz.



Tam görünmezlik modu sayesinde hacker'lara karşı savunmasız kalmazsınız.
Zararlı yazılımları anında temizler.
Anti-casus yazılım teknolojisi sayesinde casus yazılımları otomatik olarak görüntüler ve bloke eder.
Casus siteleri engelleyerek internetten sisteminize sızmaya çalışan casus yazılımları engeller.
Kernel seviyesindeki casus koruması ile işletim sisteminizi korur.
Saat başı güncellenen veritabanı ile son casus yazılımları da anında tanır ve engeller.
Casus yazılımların yanında reklam yazılımlarını da engeller.
Kimlik Hırsızlığı koruması ile eşsiz kimlik koruması sunan ZoneAlarm Pro hırsızları kolayca engeller.
Casus yazılımların sisteminizi devre dışı bırakıp kimlik hırsızlarının bilgilerinizi çalmasına olanak tanımadan zararlı yazılımları engeller. Alarm sisteminin yanında aylık olarak raporlama sistemi de mevcuttur.
Sisteminizi ve işletim sisteminizi rootkit'lere karşı korur.

İşletim Sistemi Güvenlik Duvarı isimli özelliği ile her daim rootkit koruması sağlar ve virüslere, casus yazılımlara ve rootkit'lere karşı koruma sağlar.




Dowland Link:ZoneAlarm Pro Firewall İndiriliyor... - Tamindir


Comodo Firewall

Windows'un kendi güvenlik duvarı eklentisini yeterli bulmuyor ya da kolay yapılandırılabilir bir güvenlik duvarı yazılımı bulamamaktan şikayet ediyorsanız, işte size güzel bir çözüm. Comodo Firewall profesyonel bir ekip tarafından hazırlanarak tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunulan güçlü bir yazılım.

Sisteminizi iç ve dış ataklara karşı korumak için kullanabileceğiniz bu çözüm, zararlı yazılım ve hacker saldırılarına karşı etkili. Kişisel bilgilerinizi korumak için ihtiyaç duyabileceğiniz bu güvenlik duvarı yazılımı basit yapısı ile size yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor.

Özellikle kolay yapılandırılabilir ayarları ve basit kullanıcı arayüzüyle dikkat çeken program düzenli güncellemelerle en güncel tehditlere karşı kullanıcıları koruyor.


Öne Çıkan Özellikler

İnternet ataklarına karşı bilgisayar koruması.
Bilgisayarda çalışan uygulamaları monitörleme.
Kötü niyetli yazılımları engelleme.
Sandbox teknolojisi.
Bulut (cloud) temelli davranış analizi ve listeleme.
Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.


+ Ücretsiz

Comodo Firewall Eksi Yönleri
- Az özellik sunulması




Dowland 32 bit:Comodo Firewall İndiriliyor... - Tamindir

Dowland 64 Bit:Comodo Firewall İndiriliyor... - Tamindir


Outpost Firewall Pro


İnternet kaynaklı tehlikelerden bilgisayarınızı koruyan gelişmiş bir güvenlik duvarı programı. Antispyware modülü ile bilgisayarınızı casus yazılımlardan koruyabilir, gelişmiş güvenlik duvarı ile internet üzerinde güvenli bağlantılar kurabilir, host koruması ile zararlı yazılımları ortaya çıktıkları gün engelleyebilir ve web kontrolu ile internet kaynaklı, bilgisayarınıza zarar vermeye yönelik tehditlerden korunabilirsiniz.

Outpost Firewall Pro Özellikleri:

İç (Lan) ve dış (İnternet) hatlardan bilgisayarınıza gelecek uygunsuz ve izinsiz her türlü zararlı yazılımı engeller. Bilgisayarınızı izinsiz bütün aktivitelere karşı korur.
Host koruma modülü sayesinde yüklü olan programlar arasındaki etkileşimi izleyerek, sisteminizi gerçekleşen yüksek seviyeli güvenlik ihlallerine karşı korur.
Antispyware özelliği ile sisteminizi casus yazılımlara karşı korur. Sürekli güncellendiği için devamlı bir koruma sağlamaktadır. Casus yazılımları devreye girdikleri anda engelleyerek sisteminizi korur.
Çok yönlü web kontrol modülü ile internet güvenli bir şekilde dolaşabilir, kişisel bilgilerinizin üçüncü şahıslar tarafından görülmesini engeller.
Program tarafından korunan sistemleri en iyi şekilde düzenleyerek, bilgisayarın performansını arttırabilir.
Kendisine yönelik saldırılarla devre dışı bırakılamaz. Böylece devamlı bir koruma sağlar.
Sisteminizi koruma konusunda ister acemi ister uzman olun, Outpost Firewall Pro ihtiyaçınıza karşılık verecektir.


Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.



Dowland:Download Outpost Personal Firewall from Agnitum

Sygate Personal Firewall Pro

Kullanıcı dostu arabirime sahip olan Sygate Personal Firewall, sisteminizi hacker'lardan ve kötü niyetli saldırılardan koruyor. Program, ICS desteğine, protokol sürücü düzeyinde koruma ve gelişmiş kayıt tutma özeliklerine sahip.



Dowland:Sygate Personal Firewall Pro Review 2014 - TopTenREVIEWS

Lavasoft Personal Firewall

Bu program ile hacker ataklarını engelersiniz.Trojan, worms, sibernetik hırsızlara karşı güvenliğinizi sağlarsınız.Bu güvenlik duvarının yanında Ad-Aware SE Plus, Ad-Aware SE Professional programlarının biri daha kullanıldığında bilgisayarnızın güvenliği konusunda pek bir sorun olmaz

Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.


Dowland:[/COLOR]Lavasoft Personal Firewall İndiriliyor... - Tamindir


Windows Firewall Control

Windows Firewall Control ile Windows Güvenlik Duvarının işlevselliğini genişleten ve Windows Güvenlik Duvarının en sık kullandığınız seçeneklerine kolayca ulaşmanızı sağlayan küçük bir uygulamadır.

Program sistem tepsisinde çalışır ve kullanıcıların kolay bir şekilde güvenlik duvarı ayarlarına erişerek zaman kaybetmelerini engeller. Windows Firewall Control ile tüm güvenlik duvarı ayarlarınız kolayca elinizin altında olacak ve istediğiniz gibi yönetebileceksiniz.





Dowland:Windows 7 Firewall Control - Free download and software reviews - CNET Download.com

~~ALINTIDIR~~
 

FataLworm


SOYTARI
Joined
Mar 8, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Eline sağlık. Youtube kanalının adı Çözüm Tv olarak açmışsın bence hack yapma sen daha çok birşeyin çözümlerini mesela bilgisayara nasıl format atılır veya oyun nasıl yüklenir şu program nasıl kullanılır o gibi şeyleri anlatsan video çeksen hem daha çok takipçin olur hem bize faydan olur hem kendine, daha çok gelişirsin sana bir kardeş tavsiyesi. :)
 
Joined
Jul 28, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Sağo
Eline sağlık. Youtube kanalının adı Çözüm Tv olarak açmışsın bence hack yapma sen daha çok birşeyin çözümlerini mesela bilgisayara nasıl format atılır veya oyun nasıl yüklenir şu program nasıl kullanılır o gibi şeyleri anlatsan video çeksen hem daha çok takipçin olur hem bize faydan olur hem kendine, daha çok gelişirsin sana bir kardeş tavsiyesi. :)
Sağolun
 

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,318
Rating - 100%
Aramıza tekrar hoşgeldin kardeşim, kendini düzeltte gel canımızı ye. Yardıma ihtiyacın olduğunda bi pm ;)
 

Users who are viewing this thread

Top