Yardım Flash USDT tıkandım yardım

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar

internetin altını üstüne getirdim ama istediğim sonucu bulamadım artık böyle bişeyin olmadığından şüphelenmeye başladım.

bazı akıllı kontratlar veriyolar ama hepsi ethereumu 3. cüzdana dızlıyor. sahte token oluşturdum ama ne logo çıkarabiliyorum ne de cüzdan da dolar cinsinden para görünüyor.

sahte yazılımları hiç saymıyorum bile. Bana bir ipucu verecek aydınlatacak bir babayiğit var mıdır :D

kontratsız trc20 yapmaya çalışıyorum.

Rating - 0%
1)Eğer madenci değilsen ve blokzincirin altyapısını biliyorsan böyle bir şey mümkün olmadığını zaten anlaman lazım
2)scam bastığın contratın logosu elbette gözükmez çünkü şartları mevcut örnek trust wallet gibi bir cüzdan logo koyman için bilmemkaç yüz mü bin mi cüzdanda olması ve bir miktar da para istiyordu
Ve zaten logo koysanda aynı huba oturmaz
Nedeni iste çok basit bastığın sözleşme kontratı bir sözleşme adresi yaratır ve bu yaratılan özel adreste tektir ve o işleme aittir yani USDT nin kaynak kodunu bile alıp bassan bu yeni bir sözleşme adresi yaratacaktır ve gerçek USDT hubuna oturmayacaktır başka bir örnek ile açıklayayım bu contratı göstermek için metamask gibi bir cüzdana eklemek için token ekleden eklemek zorundasın ve eklesen bile biri scam diğeri gerçek olmak üzere iki adet gözükecektir ve zaten bir kaç güne eğer ağ güvenlikçileri veya gönüllüleri scam olarak işaretlemezse bile illa bir ay a şikayetler dolayısı ile işaretlenir.
3) scam bastığın contratın karşılığını yatırmadığın için $ ya da ne dersen de adına para gözükmez para gözükmesi için ekosistemde karşılığı olmalı
Örnek bsc ağında bastın pancakswap gibi bir borsaya likitden kendi tokenini koyacak karşısına wbnb ekleyeceksin ki bastığın o scamin karşılığı olsun ne kadar wbnb eklersen karşılığında koyman gereken tokeni o zaten sana söyleyecek ve bastığın o hayali unsur değer kazanmış olacak ve artık ekosistemde bir karşılığı olacak işte o zaman bu dengede cüzdanlarda para olarak gözükecektir dünyada karşılıksız para gözükmeyeceğini bilmen lazım
Örnek ABD doları karşılığı altındı 1 ons civarı sonradan işler değişti yani karşılıksız para basmak ve onun değerli olduğunu iddia etmek hayal ürününden öteye geçmez

Ek olarak şu kadar bnb veya eth yükle contratı bas denilen scam contratlar arkada uniswap gibi 3. İşlem merkezlerine bağlanıp senin yatırdığını swaplayıp işte USDT ye falan çevirip dolandırıcının cüzdanına aktaracaktır bu tip numaraları sakın yeme uzak dur veya dolu cüzdanda USDT satıyoruz ya da flasher satıyoruz hilelerine de kanma o dolu cüzdandakiler gerçek USDT ağda kontrol ettiğinde algılarsın adamın ana amacı sana flasher adını verdiği işe yaramaz çöp toolu satmak zaten 1 kişiye satsa sermayeyi koyduğu cüzdanların parası çıkar ki o cüzdanlarda da sermaye değil zaten adama ait yani sadece manipülasyon ve satış için içinde tutuyor
Dilenci nasıl mendil açınca üstüne para atar buna petelye denir yani bak insanlar para atıyor sende at anlamında gel gel tezgahıdır bunu da böyle değerlendirebilirsin dostum
İster trc bas ister eth ister bsc ağında anlattıklarım tüm tokenler için kapsayıcı niteliktedir
Umarım aklındaki en azından bir kaç soruya cevap verebilmişimdir oku sileceğim
Dostum öncelikle ilgilenip bu kadar değerli bilgiler verdiğin için teşekkür ederim kaliteli adamsın. Kafamda tüm soru işaretleri gitti teşekkür ederim. internette çöp yığını olmuş bilgiler vardı bu yüzden kafam karıştı ama şimdi netleşti.

131,512Konular
3,268,856Mesajlar
315,316Kullanıcılar
KsjdhsjsjSon Üye
Üst Alt