Forum gidişatı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 95.8%
Başlangıç
Çoğunuzunda bildiği üzere forumda ben dahil yönetimin pek aktif olduğu söylenemez, yönetimin olmadığındanmı nedendir bilmiyorum ancak bazı kıdemli üyelerimiz dahil forumda mesajlarda ağır küfür içeren mesajlar yazmışlar birbirleri arasında, Duyuru bölümünde kurallar diye bir konu açmıştık ve bunun kalıcı ban olacağını belirtmiştik, bazı değişimler yapacağız sitemizde yeni yıla yeni yönetim ve yenilikler ile merhaba diyeceğiz, heyecanını kaybeden yöneticiler ve buna bende dahilim tabiki, görev değişimi yapacağız ben bile yönetimden kısmen çekilip daha heyecanlı arkadaşlarımızın görevi devir almasını sağlayacağız. yönetim kadrosunda yer edinebilmek ve gerçek yönetici olmanın yolu herzaman forumda 0dan başlayıp katkılar ile kendini ispatlayanların elde ettiği bir durum olmuştur, nezaman arkadaş kıyağı ile yönetime geçen olursa zaten anlarsınız hiç bir emek vermezler forumda tek mesajları bile olmaz boş boş login olup çıkarlar sonra zaten kısa süre sonra yönetimden düşürülürler. Bu yüzden yeni yönetime forumun has üyelerinden yükselecek kişileri bekliyorum.
->...
Hatırlatma
Sitemizi 2015 yılında tekrar aktif hale getirdiğimizde birçoğunuzu tanımıyordum çünkü spyhackerz.com un eski mürettabatı kayıplara karışmıştı , sitenin uzun yıllar kapalı kalması ardından. Buda demek oluyorki 0'dan bir başlangıç yapmamız gerekiyordu ve sabırlı olmamız gerekiyordu uzun bir süre siteye ben ve 2-3 kişi dışında ziyaret eden olmadı, en az 1 sene böyle site atıl vaziyetteydi, sonrasında sizin gibi birçok değerli arkadaşımız sayesinde ortaya yeni bir mürettabat çıktı ve bunlar henüz çok taze iken çokda iyi işler çıkardık, eski icraatlar ile tabiki kıyaslanamasa bile bu eski geminin yeni mürettabatı için hiçde fena sayılmaz yaptıklarımız, farkında iseniz hep bir ekip vurgusu yapıyorum çünkü tek başına hiçkimse birşey elde edemez bir yerede gelemez, ya hep birlikte SHT ailesine zarar veririz yada hep birlikte tekrar düzene geçebiliriz.
Uyarı
Forumda küfür eden çocukluk eden (laf dalaşı meraklısı) kim var ise üyenin kıdem durumuna göre kalıcı veya en az 3 ay dan başlamak suretiyle ban atılacak, ben bu aralar forumda aktif olacağım bu yüzden kural dışı gördüğüm kişiye uyarı mesajı atmadan banlıyacağım ve kötü davranışları ile onu kabul edecek başka forumlara doğru uğurlayacağım. (banlar birdaha açılmayacak, bazılarının üyeliğinide sileceğim) buraya hack kültürü ne olan ilginiz için geldiniz yani ben öyle düşünüyorum, dedikodu ergenlik trip atma küsmek kıyaslanmak için geldiyseniz bilinki kısa süre sonra üyeliğiniz silinecek veya ban alacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,580Konular
3,269,324Mesajlar
315,457Kullanıcılar
Bad SignalSon Üye
Üst Alt