-
HellShell
Emekli Admín
Sayın Yönetim,
Forumunuzun gelişimi ve kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi adına bazı önerilerde bulunmak istiyorum. Aşağıdaki hususların dikkate alınmasının, platformun daha kaliteli ve etkileşimli bir hale gelmesine katkı sağlayacağına inanıyorum:
Örnek bot hesap
Önerilerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Forumumuzun daha aktif, kullanıcı dostu ve güvenilir bir hale gelmesi dileğiyle.
Saygılarımla,
Sizlerinde düşündüğü "Şu da olsa çok iyi olur." dediğiniz bir şey varsa yorum olarak paylaşın.
Forumunuzun gelişimi ve kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi adına bazı önerilerde bulunmak istiyorum. Aşağıdaki hususların dikkate alınmasının, platformun daha kaliteli ve etkileşimli bir hale gelmesine katkı sağlayacağına inanıyorum:
- Geçerliliği Bitmiş Konular: Forumda, geçerliliği sona ermiş birçok konu bulunmakta ve bu konuların linklerine tıklandığında sayfa açılmıyor. Kullanıcıların eski ve işlevsiz linklerle karşılaşmaması adına bu konuların güncellenmesi veya kaldırılması büyük önem taşımaktadır.
- Ana Sohbet Alanındaki Düşük Aktivite: Main chat bölümünde gözle görülür bir aktivite düşüşü mevcut. Önceden kullanıcılar sürekli olarak etkileşimde bulunurken, şimdi son mesajın bir gün önce atıldığına tanık olmaktayız. Bu durumu canlandırmak için teşvik edici aktiviteler veya yeni etkileşim araçları eklenebilir.
- Kırık Linkler ve Yorum Kapama: Report edilen konulardaki linkler kırık ise bu konuların yoruma kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Konu sahibi linki güncellediğinde ise tekrar yoruma açılmalıdır. Bu uygulama, forumdaki bilgi akışının doğruluğunu ve kullanıcı memnuniyetini artıracaktır.
- Uyarı Sistemi: Uyarı sisteminin tekrar devreye alınması gerektiğine inanıyorum. Bu sistem, paylaşılan içeriklerin kalitesini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda konu çalınıp paylaşılmasının da önüne geçecektir. Kullanıcılar, uyarı sistemi sayesinde daha dikkatli ve özenli içerikler paylaşmaya teşvik edilecektir.
- Bot Sorunu: Aşağıdaki resimde de görüleceği üzere, forum içerisinde bazı botlar bulunmaktadır. Bu botlar, postların altına sürekli aynı şeyi yazarak forumun kalitesini düşürmektedir. Bu duruma karşı önlem alınmalı ve forumun kalitesini korumak adına bu botlar engellenmelidir.
Örnek bot hesapÖnerilerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Forumumuzun daha aktif, kullanıcı dostu ve güvenilir bir hale gelmesi dileğiyle.
Saygılarımla,
Sizlerinde düşündüğü "Şu da olsa çok iyi olur." dediğiniz bir şey varsa yorum olarak paylaşın.
Son düzenleme: