Forum için Öneriler - #1

Öncelikle iyi forumlar,bu gün forumumuz için daha güzel ve uygun olacağını düşündüğüm birbirinden farklı öneriler ile karşınızdayım,fikirlerinizi yorumlarda...

Öncelikle iyi forumlar,bu gün forumumuz için daha güzel ve uygun olacağını düşündüğüm birbirinden farklı öneriler ile karşınızdayım,fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz,iyi okumalar.

1- Nick Değiştirme Hakkı ( Gezgin'ler için )

Forumumuza bir çok yeni gelen üyeler sonradan hep k.adı değiştirme kararı alıyor,ve bildiğimiz gibi artık nick değiştirme yasaklandı,ama en azından gezgin üyeler için account details kısmından yetkililerden izin alarak 1 kere nick değiştirme hakkı olursa bence güzel olur.

2- Türkçe Ayarlar

Ayarlar kısmı ( özellikle gizlilik,account details vb. ) türkçe olursa bence daha kolay ve uygun olur,çünkü ben bile bazen hata yapabiliyorum ;D,forumumuza yeni gelen üyeler ve diğerleri için ayarlar türkçe olursa daha kolay olacağını düşünüyorum,karar size kalmış.

3- Profil Fotoğrafına GIF Ekleme

Forumda belirli bir rütbeden sonra profil fotoğraflarına GIF ekleme özelliği gelirse bence fena olmaz.

4- Arkaplan Fotoğrafları

Arkaplan fotoğrafları için bir kaç resim buldum,özellikle forumumuza uygun olduğunu düşündüğüm fotoğraflar:

PHOTO 1
PHOTO 2
PHOTO 3
PHOTO 4 ( @WyX 'in tasarladığı wallpaper çee )

5- Haftanın Süper Konuları

Haftanın süper konuları her hafta bence yetkililer tarafından düzenlenilirse daha mantıklı olur,çünkü bazen bazı saçma konular sırf daha çok reaction gördüğü için listede 2. veya 3. sırada olabiliyor,tamamen karar size kalmış.

6- VIP Kategorileri Görme ( Sadece Master ve üstü rütbeler için )

Private Class gibi VIP kategorileri görme bence yeniden Master'lar içinde geçerli olursa daha güzel olur.

1- Evet foruma öylesine üye olup sonra nekadar muhteşem biyer olduğunu fark eden Gezgin üyelere 1 kereliğine nick değiştirme hakkı tanıyalım.

2- Türkçeleştirme işlemi başlatılacak.

3- Gif olayını düşünelim.. (sunucuyu yorarabilir..)

4- Backgroundlara eklemeler yapacağız daha...

5- Haftanın süper konuları reaction ve mesaj sayısına göre oto belirleniyor, yöneticiler seçerse yılda 1 kere anca uğraşabiliriz :p

6- Vipi masterlerin görme mevzusu yakında..

Eski logo gerı gelsın..
1- Evet foruma öylesine üye olup sonra nekadar muhteşem biyer olduğunu fark eden Gezgin üyelere 1 kereliğine nick değiştirme hakkı tanıyalım.

2- Türkçeleştirme işlemi başlatılacak.

3- Gif olayını düşünelim.. (sunucuyu yorarabilir..)

4- Backgroundlara eklemeler yapacağız daha...

5- Haftanın süper konuları reaction ve mesaj sayısına göre oto belirleniyor, yöneticiler seçerse yılda 1 kere anca uğraşabiliriz :p

6- Vipi masterlerin görme mevzusu yakında..
Mec su logoyu değişin eski logo muz geri gelsın berbat bu logo

131,678Konular
3,270,265Mesajlar
315,737Kullanıcılar
benekdodSon Üye
Üst Alt